Κεντρική Basket League Basket League: Μεγάλο επίτευγμα για τον Βαγγέλη Μάντζαρη

Basket League: Μεγάλο επίτευγμα για τον Βαγγέλη Μάντζαρη

Mantzaris 231022 1

Στην 35αδα της λίστας με 336 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα ο Μάντζαρης.

Ένα επίτευγμα με ξεχωριστή αξία σημείωσε στο χθεσινό παιχνίδι του Ιωνικού με τον Προμηθέα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» έφτασε τις 336 εμφανίσεις στη Basketleague, και προστέθηκε στη λίστα με τις 35 πιο πολλές συμμετοχές στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Σε δύο αξιοσημείωτα επιτεύγματα έφτασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μέσα από το παιχνίδι του Ιωνικού με τον Προμηθέα. Ένα συνολικά στη διαδρομή του στην Basket League και ένα ως παίκτης του Ιωνικού…

*Ο πολύπειρος γκαρντ πραγματοποίησε την 336η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα και μπήκε στην 35άδα της σχετικής λίστας. Ξεπέρασε τον Στράτο Περπέρογλου και «έπιασε» στην 33η θέση τον Νίκο Αργυρόπουλο και τον Χρήστο Ταπούτο.

*Με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε, έγινε ο 9ος που έφτασε τις 50+ με τον Ιωνικό στην Basket League.

Ακόμη για τον Ιωνικό…

*Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με τους 19 πόντους του, έγινε ο 10ος στην ιστορία της Basket League που έφτασε τους 3.700+ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Παράλληλα με τα πέντε λάθη που έκανε ξεπέρασε τα 600 μέσα από την 364η εμφάνιση του στην κατηγορία.

*Σε επίτευγμα με ασίστ, πέραν του Μάντζαρη, έφτασε και ο Ράισον Σίμονς. Με τις πέντε που μοίρασε χθες, έγινε ο 7ος πασέρ του Ιωνικού στην Basket League. Έφτασε τις 57 και ξεπέρασε κατά μία τον Γιουτζίν Λόρενς.

*Ο Νίκος Αρσενόπουλος συμπλήρωσε 50 εμφανίσεις στην Basket League. Έκανε ντεμπούτο στις 15 Οκτωβρίου 2017 ως παίκτης του Ολυμπιακού (Κύμη-Ολυμπιακός 56-85).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…