Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αρμάνι – Βιλερμπάν 73-79 (vid)

Αρμάνι – Βιλερμπάν 73-79 (vid)

villeurbane armani

Ούτε αυτήν την αγωνιστική κατάφερε να χαμογελάσει η Αρμάνι.

Οι Ιταλοί ηττήθηκαν και από τη Βιλερμπάν με 79-73 και υπέστησαν ακόμα μια ήττα. το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τους Γάλλους να είναι πιο ψύχραιμοι και να παίρνουν τελικά τη νίκη.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Η Βιλερμπάν είχε σταθερά τα ηνία του σκορ, δίχως όμως να καταφέρει να χτίσει διαφορά ασφαλείας (17-19). Η Αρμάνι έμεινε κοντά στο σκορ, αλλά δεν είχε λύσεις. Εκτός του Καμπαρό (14 πόντοι) και του Ντέιβις (11 πόντοι) οι υπόλοιποι ήταν εκτός κλίματος επιθετικά και αυτό δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στους Ιταλούς. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγαλύτερο πλουραλισμό και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το +5 (37-42).

H ομάδα του Μεσίνα συνέχισε να παίρνει σκορ μόνο από δύο παίκτες, αλλά αυτό της ήταν αρκετό για να μπορέσει να φέρει το ματς στα ίσια (57-57). Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο με το ματς να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Άλεξ Τάιους πέτυχε ένα καθοριστικό καλάθι, καθώς σκόραρε 37″ πριν το τέλος και έδωσε αέρα τεσσάρων πόντων στη Βιλερμπάν (73-77). Η Αρμάνι δεν κατάφερε να κάνει κάτι και τελικά γνώρισε ακόμη μια ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 37-42, 57-57, 73-79

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…