Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Προετοιμασία τέλος

Άρης: Προετοιμασία τέλος

kavvadas e1666291283641

Να επιστρέψουν στις νίκες θέλουν όλοι στον Άρη.

Ο Άρης τελείωσε την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (22/1, 15:45) στο «Nick Galis Hall», για τη 13η αγωνιστική της Basketleague. Η προπόνηση στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Ρισόντ Πακ (λόγω θλάσης), ολοκληρώθηκε με απρόοπτο πρόβλημα, καθώς ο Βασίλης Καββαδάς δέχτηκε ένα χτύπημα στο γαστροκνήμιο.

Αναμένεται να δούμε εάν ο σέντερ των «κίτρινων» θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ή το πρόβλημα στο πόδι του θα τον αφήσει εκτός.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (22/01, 15:45, ΕΡΤ3) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τρία συνεχόμενα «κίτρινα» φύλλα αγώνα. Η προετοιμασία του ΑΡΗ ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση. Στη διάρκειά της, ο Βασίλης Καββαδάς δέχτηκε ένα χτύπημα στο γαστροκνήμιο. Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και η συμμετοχή του στο ντέρμπι καθίσταται αμφίβολη.

Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Ρισόντ Πακ ο οποίος έχει υποστεί θλάση, ήταν κανονικά στη διάθεση του προπονητή του ΑΡΗ. Πριν από την προπόνηση, έγινε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…