Κεντρική Elite League Ανακοίνωσε τον Ντιβάιν Έκε ο Αμύντας

Ανακοίνωσε τον Ντιβάιν Έκε ο Αμύντας

20BEC09F 820B 446E 8C2C 101266E5146A

Στον Αμύντα ο Έκε.

Ο Αμϋντας Υμηττού με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την απόκτηση του Ντιβάιν Έκε θέλοντας να ενισχύσει το παιχνίδι στη αρκετά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Divine Eke. O 26χρονος small forward, με ύψος 202 εκατοστά, θα ενισχύσει άμεσα το ανδρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Devine, που τον χαρακτηρίζει η αθλητικότητα και το ομαδικό πνεύμα, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο amyntas.gr αναφερόμενος στη νέα του ομάδα: “Τα παιδιά στην ομάδα είναι πραγματικά πολύ καλά, σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που έχω συμμετάσχει ποτέ. Από την πρώτη μέρα με καλοδέχτηκαν και πολύ εύκολα είναι κοντά μου συνεχώς. Όλοι με πήραν από το χέρι για να με βοηθήσουν να τακτοποιήσω και να βρω τα πάντα. Μου αρέσει πραγματικά η ομάδα των ατόμων που έχουμε.”

Επίσης αναφέρθηκε και στην πρώτη του αγωνιστική συμμετοχή στην Ελλάδα και στην Elite League: “Το παιχνίδι με την Καβάλα ήταν γενικά αρκετά καλό και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ σκληρά, αγωνιζόμενες σε υψηλό επίπεδο, με πολύ ένταση. Είμαι περήφανος για την ομάδα και το προπονητικό μας επιτελείο, οι οποίοι προσπάθησαν ομαδικά σε αυτό το παιχνίδι, που χρειαζόμασταν τη νίκη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κερδίσαμε.”
Who is who

Γεννημένος στο Plainfield, στην πολιτεία του New Jersey των ΗΠΑ, στις 29 Ιουλίου του 1996, όπου ξεκίνησε το μπάσκετ, οδηγώντας το Union Catholic Regional High School στον conference τίτλο, ενώ στη συνέχεια στο Robinson School κέρδισε τον τίτλο του MVP και του αμυντικού της χρονιάς, παράλληλα με τις σπουδές του, σχετικά με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Τη σεζόν 2015-16 συνέχισε να αγωνίζεται στο Κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (NCCA) με τα αντίστοιχα κολλέγια, Maine, Rider (2016-19) και Radford (2019-20). Την περασμένη περίοδο μετακόμισε στην επαγγελματική ομάδα της Παλένθια, που αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας έως το Φεβρουάριο του περασμένου έτους, που μετακόμισε στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία της Πορτογαλίας και σε 10 αγώνες με την Academica, με μέσους όρους, 30′ συμμετοχής, 14,5 πόντους, 7,8 ριμπαουντ, 1,5 ασιστ και 1,5 κλέψίματα.

Ο πατέρας του είναι ο Charles και μητέρα του η Lilian, ενώ έχει και τρία αδέλφια, τους Allen, Charles Jr. και την Brenda.

Τον ελέυθερο χρόνο του, του αρέσει να διαβάζει, να παρακολουθεί ταινίες και φυσικά να παίζει μπάσκετ!

Καλώς ήρθες Devine στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!

Welcome Devine to our team and we wish you to fulfill your goals with us!!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…