Κεντρική Β' Εθνική Αιγάλεω: Σοκ με Καράβολα, υπέστη ρήξη αχίλλειου (pic)

Αιγάλεω: Σοκ με Καράβολα, υπέστη ρήξη αχίλλειου (pic)

xristodoulos karavolas aigaleo

Άτυχος ο Καράβολας

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη του Αιγαλέου επί της Νέας Κηφισιάς. Ο Χριστόδουλος Καράβολας στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη αχίλλειου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο ίδιος μετά την αναμέτρηση γνωστοποίησε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, ενώ το δικό του μήνυμα έστειλε ο προπονητής της ομάδας Ματθαίος Καραχάλιος.

Η ανάρτηση του Καράβολα:

«Δυστυχώς κύριοι ήμουνα άτυχος σήμερα στο παιχνίδι με την ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ μας υπέστη ρήξη αχίλλειου και θα μείνω έξω για το υπόλοιπο της χρονιάς. Εννοείται ότι θα είμαι κοντά στην ομάδα και εύχομαι το καλύτερο. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και για τα μηνύματα σας. Όπως έχω ξεπεράσει τόσα στη ζωή μου θα ξεπεράσω και αυτό και θα γυρίσω ποιο δυνατός».

Η ανάρτηση του Καραχάλιου

«Δεν συνηθίζω να γράφω ειδικά μετά από νίκες… Επειδή όμως είμαι πολύ ευαίσθητος σε θέματα τραυματισμών θα προτιμούσα 100 φορές να χάναμε σήμερα το παιχνίδι από το να χάσω αθλητή μου..!!!

Χριστοδουλος Καραβολας είσαι μαχητής το έχεις αποδείξει πολλές φορές….Η δυσκολίες είναι για τους δυνατούς..!!!! Γρήγορη ανάρρωση γίγαντα!!Η σημερινή νίκη και κάθε επόμενη θα είναι αφιερωμένη σε εσένα από όλους μας!!!

Stay strong#keep going#Aigaleobc#».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…