Κεντρική Διεθνή Ζαλγκίρις: Εκτός για 1 μήνα ο Λεκαβίτσιους (vid)

Ζαλγκίρις: Εκτός για 1 μήνα ο Λεκαβίτσιους (vid)

image 369484 any818x650 1

Με τον Κίναν Έβανς ξεκούραστο, η Ζαλγκίρις Κάουνας κέρδισε την Γιόναβα στη Λιθουανική Λίγκα (LKL). Ωστόσο, η ομάδα υπέστη μια ήττα μεγαλύτερη από αυτή που θα μπορούσε να έχει στο γήπεδο.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους σταμάτησε ξαφνικά να παίζει αφού ένιωσε βαθύ πόνο στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο γκαρντ οδηγήθηκε στον πάγκο και δεν επέστρεψε στο παιχνίδι.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο Λεκαβίτσιους έχει σπάσει τα πλευρά και δεν θα μπορεί να παίξει για τουλάχιστον 4 εβδομάδες, ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Υπηρετώντας τον ρόλο του εφεδρικού πόιντ γκαρντ, ο Λεκαβίτσιους είχε κατά μέσο όρο 5,6 πόντους, 1,1 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ για 5,6 PIR ανά παιχνίδι στην EuroLeague.

Με τον Λεκαβίτσιους να βρίσκεται στο περιθώριο, τον ρόλο του εφεδρικού πόιντ γκαρντ θα αναλάβει ο βετεράνος Μάντας Καλνιέτης.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται την Αναντολού Εφές στη Ζαλγκίριο Αρένα αυτή την εβδομάδα. Με 6 νίκες και 5 ήττες, η Λιθουανική ομάδα μοιράζεται αυτή τη στιγμή την 6η θέση με άλλες δύο ομάδες, με την Εφές να είναι μία από αυτές.

Το επεισόδιο του τραυματισμού:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…