Κεντρική Γυναίκες Σίμος: «Είναι ένας νέος χώρος για εμένα»

Σίμος: «Είναι ένας νέος χώρος για εμένα»

Σίμος

Στις δυνατότητες που έχουν οι παίκτριες του στάθηκε ο Γιώργος Σίμος.

Στις πρώτες του δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής της Ελευθερίας Μοσχάτου, Γιώργος Σίμος, ο οποίος πλέον βρίσκεται και στο «τιμόνι» του Γυναικείου τμήματος.

Ο Γιώργος Σίμος στις δηλώσεις  αναφέρθηκε στο πως βιώνει την διαχείριση των δύο τμημάτων, πως βλέπει την πορεία της γυναικείας ομάδας αλλά και στις δυνατότητες που διαθέτουν οι αθλήτριες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ελευθερίας Μοσχάτου:

« Πρώτα πολλά πρέπει να πούμε πως παρέλαβα στα χέρια μου μια έτοιμη ομάδα. Ο κόουτς Δεσποτάκης μαζί με τον συνεργάτη του και νυν δικό μου, Στρατή Νιάνιο έκαναν εξαιρετική δουλειά. Δεν παρέλαβα «καμένη γη» όπως το ονομάζουμε εμείς οι προπονητές!

Η ομάδα ήταν προπονημένη σε επαγγελματικά επίπεδα και το μόνο που προσπαθούμε να αλλάξουμε στην παρούσα φάση είναι κάποια κομμάτια τακτικής. Υπάρχει δυσκολία, δεν υπάρχει πολύς χρόνος αλλά το επίπεδο των κοριτσιών και κυρίως των Ελληνίδων είναι εξαιρετικό. Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με πολύ έξυπνες κοπέλες και κυρίως πρόθυμες και αυτό είναι που μετράει για μένα!

Αυτή την στιγμή προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Αρχικά θέλω να δω τι ζητάνε οι παίκτριες από εμένα και τι τους αρέσει. Δεν παύει να είναι ένας νέος χώρος για εμένα, ήμουν τόσα χρόνια στο αντρικό. Φυσικά το μπάσκετ παντού είναι το ίδιο, οι αρχές είναι οι ίδιες, μόνο οι επιβαρύνσεις διαφέρουν.

Όταν μου προτάθηκε να αναλάβω την Γυναικεία ομάδα στην αρχή δίστασα, έπειτα εφόσον βάλαμε τα προγράμματα κάτω και είδαμε πως δεν συμπίπτουν οι αγώνες και οι προπονήσεις είπα να το δοκιμάσω. Έχω την τύχη να έχω δυο αξιόλογους συνεργάτες δίπλα μου, τον Στρατή Νιάνιο και τον Αλέξανδρο Ζαρκαδούλα στο αντρικό που είναι δυο άριστοι επαγγελματίες και αγαπούν το άθλημα, οπότε ότι κι αν χρειαστώ ξέρω πως θα βρίσκονται εκεί να με βοηθήσουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…