Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ράντονιτς: «Συγγνώμη από τους 20.000 φιλάθλους μας»

Ράντονιτς: «Συγγνώμη από τους 20.000 φιλάθλους μας»

Ντέγιαν Ράντονιτς

Ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους του τριφυλλιού ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Φανερά απογοητευμένος με την απόδοση των παικτών είναι ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο για το παιχνίδι αυτό. Συγγνώμη στους 20.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο. Ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε την εικόνα μας. Δείξαμε ότι δεν παλέψαμε. Πρέπει να αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι, να μιλήσουμε. Είναι πολύ παράξενο να παίζουμε 30 λεπτά χωρίς φάουλ».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι ηττήθηκε χωρίς να παλέψει: «Μετά τα πρώτα λεπτά κάναμε άθλιο παιχνίδι αμυντικά. Πρέπει να το αναλύσουμε αυτό. Είναι απαράδεκτο να παίζεις τέτοια παιχνίδια χωρίς να παλεύεις. Πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό».

Για το τι πρέπει να κάνει για να γυρίσει τον διακόπτη: «Πρέπει να αναλύσουμε κάθε πτυχή. Είναι λυπηρό να βγαίνεις μπροστά σε ένα κοινό σαν αυτό και να μην τα δίνεις όλα. Πρέπει να το αναλύσουμε και αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…