Κεντρική Basket League Πρώτη τάπα του Ζώη Καράμπελα στη Basket League

Πρώτη τάπα του Ζώη Καράμπελα στη Basket League

0E86137A DFF2 4C2B 99D8 DBDC685B3495 e1670164769999

Ο Ζώης Καράμπελας, πέτυχε την πρώτη τάπα στην καριέρα του στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Basketleague κόντρα στον Κολοσσό (3/12), μετά από 97 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Ζώης Καράμπελας είχε μεγάλη συμβολή στη νίκη του Απόλλωνα Carna επί του Κολοσσού H Hotels με εννιά πόντους, τέσσερις ριμπάουντ, έξι ασίστ, δύο κλεψίματα και ένα ακόμη στοιχείο που υπό άλλες συνθήκες θα περνούσε στα… ψιλά. Ο 21χρονος γκαρντ έκανε την πρώτη τάπα της καριέρας του στην Basket League στο 97ο παιχνίδι του στην κατηγορία.

Ήταν στα 3:09 πριν το τέλος του αγώνα όταν ο Καράμπελας σταμάτησε σουτ τριών πόντων που επιχείρησε ο Μάικλ Ντίξον και άνοιξε λογαριασμό σε αυτή τη στατιστική κατηγορία.

Ακόμη ο Καράμπελας έφτασε μέσα από το χθεσινό παιχνίδι για δεύτερη φορά στη φετινή Basket League σε επίδοση +6 στην «οικονομία». Είχε συντελεστή +6 αφού μέτρησε έξι ασίστ, δύο κλεψίματα, μία τάπα και τρία λάθη. Κορυφαία επίδοση του ήταν εκείνη του +8 που «έγραψε» κόντρα στον Άρη (6 ασίστ + 7 κλεψίματα + 0 κλεψίματα – 5 λάθη).

Ακόμη για τον Απόλλωνα Carna…

*Ο Γιώργος Μπόγρης έκανε ένα πολύ παραγωγικό παιχνίδι που, βάσει του ranking, ήταν το δεύτερο καλύτερο του στη σεζόν αφού έφτασε στους 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης έχοντας έναν λιγότερο από το ματς με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό. Ο 33χρονος σέντερ πέραν των οχτώ πόντων και των έξι ριμπάουντ του, μοίρασε τέσσερις ασίστ και ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην Basket League.

Είναι μία επίδοση στην οποία έφτασε για δεύτερη φορά φέτος –τόσες είχε και κόντρα στην Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό- και για έκτη φορά στην καριέρα του στην κατηγορία αφού τόσες μοίρασε μία φορά με τον ΠΑΟΚ mateco το 2013-14, μία με τον Ολυμπιακό το 2017-18, μία με τον Προμηθέα το 2019-20 και άλλη μία φορά πέρυσι με τον Απόλλωνα Carna κόντρα στον Άρη.

Ο Μπόγρης έφτασε τις 15 ασίστ σε οχτώ ματς και είναι ο τρίτος πασέρ του Απόλλωνα Carna ως τώρα, πίσω από τους Καράμπελα και Ντέιβις. Έχει μέσο όρο 1,88 ασίστ ενώ μπήκε στη σεζόν με μέσο όρο 0,83 ασίστ καριέρας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…