Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League ΠΑΟΚ: Προετοιμασία ενόψει Ντιζόν

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία ενόψει Ντιζόν

PAOK mpasket 768x480 1

Στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Ντιζόν ο «Δικέφαλος».

Ο ΠΑΟΚ άρχισε την προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι στο Basketball Champions League κόντρα στην Ντιζόν (20/12), και στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι η νίκη.

Διαβάστε όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στο γήπεδο επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ για την πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τον πολύ σημαντικό και κρίσιμο αγώνα με τη JDA Dijon στη Γαλλία, την ερχόμενη Τρίτη.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena, λόγω των αγώνων βόλεϊ που διεξάγονται στην κεντρική σάλα.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Παρασκευή με δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.

Στο μεταξύ, με τρεις αθλητές θα εκπροσωπηθεί ο ΠΑΟΚ στο All Star Game της Basket League, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο Yannick Franke θα συμμετάσχει στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 13:00, ενώ μαζί με τον Jaylen Hands θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο διαγωνισμό σε σουτ τριών πόντων, μία διαδικασία όπου η ομάδα μας έχει παράδοση. Ο Nate Renfro θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό καρφωμάτων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…