Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Χωρίς Ράιλι ενόψει Καρδίτσας

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ράιλι ενόψει Καρδίτσας

Ράιλι, ΠΑΟΚ - Σάσαρι

Με πρόβλημα στο αριστερό πόδι ο Τζέιλεν Ράιλι του ΠΑΟΚ.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία ο «δικέφαλος» και στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα (4/12) για την 8η αγωνιστική της Basketleague. Ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τζέιλεν Ράιλι, καθώς μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο.

Τέλος ο Τζόρνταν Σάιμπερτ ταξίδεψε στην Καρδίτσα με την αποστολή της ομάδας, και αναμένεται να δούμε αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο ΠΑΟΚ mateco ταξιδεύει στην Καρδίτσα για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην τοπική ομάδα, για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ θα είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ επιστρέφει στο πρωτάθλημα και στα ασπρόμαυρα μετά από έξι περίπου χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν επιτρέπει στον Τζέιλεν Ράιλι να αγωνιστεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε εκτός αποστολής, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό πόδι και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, καθιστούν αδύνατη την συμμετοχή του. Ο Αμερικανός υποβάλλεται σε πρόγραμμα θεραπείας.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Στην αποστολή της ομάδας μας είναι οι καλαθοσφαιριστές: Yannick Franke, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Jordan Sibert, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Ζήσης Σαρικόπουλος και Nate Renfro».

  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…