Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος: Το σουτ της αγωνιστικής από τον Σταθόπουλο (vid)

Πανιώνιος: Το σουτ της αγωνιστικής από τον Σταθόπουλο (vid)

giorgos stathopoulos panionios

Ο Πανιώνιος διέλυσε τον Πανελευσινιακό και έκανε το 9 στα 9 στον 2ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. O Γιώργος Σταθόπουλος πέτυχε ένα απίστευτο καλάθι, καθώς ευστόχησε σε σουτ από τη μία μπασκέτα στην άλλη!

Ο φόργουορντ του Πανιωνίου ήταν εκ των κορυφαίων για τους νικητές, καθώς κατάφερε να «σβήσει» τον πρώτο σκόρερ του Πανελευσινιακού, Χρήστο Ντακούλια. Ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής αγωνίστηκε περίπου 30 λεπτά και σε όλο αυτό το διάστημα επωμίστηκε να μαρκάρει το βαρύ πυροβολικό της ομάδας της Ελευσίνας.

Ο Σταθόπουλος τον «κυνήγησε» σε όλο το γήπεδο και έγινε πραγματική βδέλλα πάνω του. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ο Χρήστος Ντακούλιας να έχει αρκετά άστοχα σουτ, να μην γίνει παράγοντας του παιχνιδιού και να μην είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του, κάτι που συμβαίνει σπάνια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Ο παίκτης του Πανιωνίου άφησε το στίγμα του και επιθετικά. Ο φόργουορντ της ομάδας της Νέας Σμύρνης πέτυχε ένα απίστευτο buzzer beater στο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, εκτέλεσε από τη μία μπασκέτα στην άλλη και πέτυχε ένα αδιανόητο τρίποντο. Όπως είναι φυσικό το γήπεδο πήρε φωτιά και αποθέωσε τον παίκτη του Πανιωνίου.

Δείτε το απίστευτο καλάθι του:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …