Κεντρική Γυναίκες Παναθηναϊκός – Ραμάτ Χαζαρόν για το πέντε στα πέντε και το αήττητο

Παναθηναϊκός – Ραμάτ Χαζαρόν για το πέντε στα πέντε και το αήττητο

Παναθηναϊκός Παυλοπούλου

Επανεκκίνηση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της FIBA, με την αρχή να κάνει αύριο το Eurocup με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στον μοναδικό αγώνα που διεξάγεται Τρίτη, την Ραμάτ Χαζαρόν στη ρεβάνς τού 62-76 τού Ισραήλ.

Παναθηναϊκός Eurocup

Την Τρίτη λοιπόν στις 20.30 οι πράσινες στο ΟΑΚΑ, στο οποίο επιστρέφουν, θέλουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία προς την κορυφή του ομίλου, μια αγωνιστική πριν τη λήξη των αγώνων στους ομίλους. Ο στόχος τής πρόκρισης στις 32 του Eurocup women έχει επιτευχθεί, η ομάδα έχει κάνει ένα βήμα προόδου σε σχέση με πέρυσι και πλέον απομένει να ολοκληρωθεί η πρώτη αυτή φάση, με νίκη αύριο και την άλλη εβδομάδα στο Βελιγράδι, ώστε να καταφέρει κάτι μοναδικό… να περάσει αήττητη τη φάση των ομίλων με έξι στα έξι!

Ραμάτ Χαζαρόν Παναθηναϊκός

Δεν είναι μικρό πράγμα να καταφέρει ο Παναθηναϊκός ένα τέτοιο επίτευγμα. Έξω από το γόητρο, όπως έχω γράψει πολλές φορές, θα του δώσει μία θέση στις έξι πρώτες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας που θα καταρτίσει η FIBA, ανάμεσα στις 32 ομάδες οι οποίες θα πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των νοκ άουτ.

Θα βρει έτσι αντίπαλη ομάδα από αυτές που θα καταταγούν στις τελευταίες θέσεις της και μάλιστα θα κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας και για τη συνέχεια, εφόσον με το καλό περάσει στις 16.

Παναθηναϊκός Καπογιάννη

Η Ελένη Καπογιάννη έχει την ομάδα πανέτοιμη και όπως έδειξε στον αγώνα του Σαββάτου στο Μοσχάτο, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει επιλέξει από τις τρεις ξένες να αφήσει εκτός τη Ριντ και να επαναφέρει την Πότερ ως παρτενέρ της Κάρτερ, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στο Ισραήλ.

Η Ραμάτ Χαζαρόν είναι αντίθετα, χωρίς νίκη στον όμιλο και θα αγωνιστεί επίσης με δύο Αμερικανίδες την εντυπωσιακή, κυρίως σε εμφάνιση, σέντερ Κολίερ και την Τζένκινς, αφού η Σέρβα Ιβάνοβιτς πήγε στη Χολόν και η τρίτη Αμερικανίδα δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό όπου αν πετύχει τελικά το αήττητο θα είναι… διπλή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…