Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός: Για την τέταρτη σερί νίκη κόντρα στο Μιλάνο

Παναθηναϊκός: Για την τέταρτη σερί νίκη κόντρα στο Μιλάνο

Γιώργος Παπαγιάννης

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (21:00).

Οι «πράσινοι» προέρχονται από σερί τριών νικών στη διοργάνωση, το μεγαλύτερό τους εδώ και μια τριετία, αλλά και μια καλή παρουσία με ήττα στο νήμα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Basket League. Μια ακόμη νίκη θα φέρει το ρεκόρ τους στο 6-6 μετά το αρχικό 2-6 και θα τους βάλει πλέον για τα καλά στη συζήτηση για μια θέση στην ομάδα.

Αμφίβολος είναι ο Νέιτ Γουόλτερς, που ταλαιπωρείται από ίωση και μπήκε χθες στο νοσοκομείο (αλλά πήρε εξιτήριο το βράδυ), ενώ ο Μάριους Γκριγκόνις θα παραμείνει εκτός μετά τον τραυματισμό του στη μέση στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στις 18 Νοεμβρίου.

τον αντίποδα, η Αρμάνι Μιλάνο μετρά επτά διαδοχικές ήττες, το μεγαλύτερο αρνητικό σερί ηττών στην ιστορία της στην Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα να μοιράζεται την τελευταία θέση (3-8) με Άλμπα Βερολίνου και Βιλερμπάν.

Ο Έτορε Μεσίνα αμφισβητείται πλέον ανοιχτά, ενώ τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς για καιρό ακόμη θα λείψουν οι κινητήριοι μοχλοί Κέβιν Πάνγκος και Σαβόν Σιλντς, οπως και ο Τζίτζι Ντατόμε.

Έχει με διαφορά τη χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης με μόλις 67,7 πόντους ανά αγώνα και δυσκολεύεται να βρει ρυθμό. Πάντως προέρχεται από ξέσπασμα με νίκη 92-63 στη Σαρδηνία επί της Σάσαρι για το εγχώριο πρωτάθλημα, όπου με 8-1 είναι δεύτερη, πίσω από την αήττητη Βίρτους Μπολόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δεν θα είναι εύκολα τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Όντετ Κάτας μίλησε για τη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Η Μακάμπι θα βρεθεί στην …