Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός: 13ος μπλοκέρ της Basket League ο Παπαγιάννης

Παναθηναϊκός: 13ος μπλοκέρ της Basket League ο Παπαγιάννης

Πανόραμα

Στη 13η θέση των κορυφαίων μπλοκερ ο Παπαγιάννης. 

Τρία κοψίματα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν αρκετά για τον σέντερ του Παναθηναϊκού Γιώργο Παπαγιάννη, που ανέβηκε στη 13η θέση μπλοκερ στην ιστορία της Basketleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ήμα-βήμα ο Γιώργος Παπαγιάννης «σκαρφαλώνει» στη λίστα των κορυφαίων μπλοκέρ της Basket League. Μέσα από το ντέρμπι του ΣΕΦ, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έγινε ο 13ος μπλοκέρ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Σταμάτησε τρία αντίπαλα σουτ και φτάνοντας τις 187 τάπες καριέρας στην κατηγορία, ξεπέρασε τον Γιάννη Γιαννούλη που μέτρησε 185.

Ακόμη ο διεθνής σέντερ, με τη μοναδική του ασίστ στο παιχνίδι μπήκε στη 40άδα της σχετικής λίστας του Παναθηναϊκού στην Basket League. Έφτασε τις 113 και ξεπέρασε τους Μιλένκο Τέπιτς και Σέλβιν Μακ που είχαν από 112.

Ο Παπαγιάννης έκανε το 7/7 στο φετινό Πρωτάθλημα με διψήφιες επιδόσεις πόντων και αυτή ήταν η τρίτη φορά που τη συνδύασε με μηδενική επίδοση λαθών (11π. – 0λ.).

Ακόμη για τον Παναθηναϊκό, ο Νέιτ Ουόλτερς έκανε την καλύτερη από τις πέντε εμφανίσεις του στην Basket League. Είχε 13 πόντους, επτά ριμπάουντ και 15 ranking ενώ στις τέσσερις προηγούμενες είχε συνολικά 11 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και 15 ranking.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…