Κεντρική Β' Εθνική Παγκράτι: Έκλεισε τον Αγγέλου!

Παγκράτι: Έκλεισε τον Αγγέλου!

aggelou giorgos apollon patras 1

Το Παγκράτι προχώρησε σε αλλαγή προπονητή πριν από περίπου μία εβδομάδα, καθότι είχε γνωρίσει έξι διαδοχικές ήττες και υποχώρησε στο 4-6, με αποτέλεσμα να πέσει αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα και να μπει σε μπελάδες ενόψει της συνέχειας.

Πάντως οι “άνθρωποι” των “ροσονέρι” σκοπεύουν να ενισχύσουν την ομάδα τους, βοηθώντας τον Αλέξη Ζαβό στο έργο του ενόψει του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, που θα είναι καθοριστικός, για να καταλάβει η ομάδα την όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση το βαθμολογικό πίνακα.

Έτσι η ιστορική αθηναϊκή ομάδα “πυροδότησε” την βόμβα Γιώργου Αγγέλου, που αποτελεί ένας από τους καλύτερους σκόρερ της Elite League τα τελευταία χρόνια και τον τελευταίο μεγάλο διάστημα προπονούταν με το Παγκράτι.

Οι προσθήκες βέβαια δεν θα ολοκληρωθούν εδώ για το σύνολο του Ζαβού, που θέλει να αποκτήσει παίκτη και στην γραμμή των ψηλών, με έναν από τους υποψηφίους για να ενταχθεί στην ομάδα να είναι ο Γιώργος Μπελίτσης.

Ο 28χρονος PF/C έχει ύψος 2μ και την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, ενώ ένα από τα καλά του στοιχεία είναι το συνεπές περιφερειακό του σουτ.

Τέλος υπάρχουν κι άλλα ονόματα για την ενίσχυση της frontline, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα επί του θέματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…