Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: «Φαβορί η Βιλερμπάν για το ματς»

Ομπράντοβιτς: «Φαβορί η Βιλερμπάν για το ματς»

Ομπράντοβιτς

Το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν (13/12) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague σχολίασε ο προπονητής της Παρτιζάν Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δηλώνοντας πως η Γαλλική ομάδα είναι το φαβορί για να πάρει το ματς.

Οι δηλώσεις του προπονητή των «ασπρόμαυρων»:

«Η Βιλερμπάν έρχεται σε αυτό το παιχνίδι μετά από μια εκτός έδρας νίκη στην τελευταία αγωνιστική της EuroLeague κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως αυτή της Μπαρτσελόνα. Έπαιξαν επίσης ένα παιχνίδι χθες το βράδυ και κέρδισαν πειστικά στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις συνθήκες, είναι σίγουρο ότι είναι το φαβορί. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά μετά από ένα παιχνίδι όπως αυτό της Λιουμπλιάνα. Θα παίξουμε μόλις 48 ώρες μετά το τελευταίο παιχνίδι, αλλά από την άλλη έπαιξαν και χθες το βράδυ.

Θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε ξανά. Δεν είναι εύκολο όταν χάνεις μερικά παιχνίδια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όπου μια μπάλα αποφασίζει το νικητή. Είτε πρόκειται για επίθεση, είτε για ριμπάουντ είτε για κάτι άλλο, δεν είναι εύκολο. Από αυτή την πλευρά, φυσικά, η δουλειά μου ως προπονητής είναι να προσπαθήσω να κάνω την ομάδα να ανακάμψει. Θα δούμε πόσο επιτυχημένο θα είναι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…