Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός: Κόντρα στην πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Κόντρα στην πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε

3683441 214954 1

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο ΣΕΦ την πρώτη στην κατάταξη Φενέρμπαχτσε, με στόχο να μπουν με το… δεξί στη «διαβολοβδομάδα».

Έπειτα από ούτε 48 ώρες, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ματς στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, για την Basket League. Εκεί, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρασε άνετα από την Πυλαία, ωστόσο έφυγε από τη συμπρωτεύουσα με δύο προβλήματα.

Οι Τόμας Γουόκαπ και Σακίλ ΜακΚίσικ δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο δεύτερο μέρος απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς αμφότεροι έχουν ενοχλήσεις. Η συμμετοχή τους στο ματς είναι αμφίβολη, όπως και του Τάρικ Μπλακ, ο οποίος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς με τη Βίρτους Μπολόνια.

Στο πρωτάθλημα Τουρκίας, η Φενέρμπαχτσε φιλοξένησε την Τουρκ Τέλεκομ, από την οποία γνώρισε την ήττα 82-75, μέσα στο γήπεδό της. το δεύτερο κακό για τους πρωταθλητές Τουρκίας ήταν η απώλεια του Τζόναθαν Μότλι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 10-15 ημέρες. Από ‘κει και πέρα, η Φενέρ δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σκότι Γουίλμπεκιν, Ντισόν Πιερ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, όπως φυσικά και στον Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στη σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…