Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ επισκέφθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο ΠΑΟΚ επισκέφθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΠΑΟΚ

Σε ακόμη μια κοινωνική δράση προχώρησε ο ΠΑΟΚ, μοιράζοντας χαμόγελα

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε τις ημέρες των εορτών ο ΠΑΟΚ, δίνοντας αγάπη σε άτομα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Οι «ασπρόμαυροι» πρόσφεραν δώρα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή που βρίσκεται πολύ κοντά στο PAOK Sports Arena, μοιράζοντας χαμόγελα  και προσφέροντας μερικές στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

«ΠΑΟΚ και mateco δεν πορεύονται μαζί μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Και σε… αγωνιστικούς χώρους που είναι ακόμη πιο σημαντικοί πολλές φορές. Όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί.

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βασίλης Τριλυράκης μαζί με τον Αντώνη Τσαλόπουλο και τον γιο του Σάββα Τσαλόπουλο, του μεγάλου μας χορηγού mateco Hellas, συνόδευσαν αντιπροσωπεία της ομάδας, η οποία επισκέφτηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δώρα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή που βρίσκεται πολύ κοντά στο PAOK Sports Arena, αλλά και μερικές στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης για όλους. Και πρωτίστως για τα παιδιά που έπαιξαν μπάσκετ μαζί με τον αρχηγό μας Βαγγέλη Μαργαρίτη, τον Διαμαντή Σλαφτσάκη και το Νίκο Τσιακμά, αλλά δέχτηκαν και τις οδηγίες του κόουτς Στάθη Νεραντζάκη.

Τα χαμόγελα που είδαμε στα πρόσωπά του και η χαρά τους παίζοντας μπάσκετ μαζί μας, ήταν ό,τι καλύτερο χρειαζόμασταν για τη σημερινή ημέρα. Και κάθε μέρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Όλοι παρόντες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Λευκό το απουσιολόγιο του Άρη Λυκογιάννη ενόψει Κολοσσού. Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του …