Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Νίκη πρόκρισης ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην Γαλλία

Νίκη πρόκρισης ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην Γαλλία

paok bcl

Αμφίβολος ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, ενοχλήσεις ο Χρηστίδης.

Οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν την Ντιζόν το βράδυ της Τετάρτης (20/12, 21:30) ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Η αποστολή ταξίδεψε στη Βουργουνδία χωρίς τον Βασίλη Χρηστίδη καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Νέιτ Ρένφρο παρά την ίωση που τον έχει καταβάλει συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Γαλλία. Με ίωση επίσης ταλαιπωρείται και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, ο οποίος δεν προπονήθηκε με την ομάδα και είναι αμφίβολος για το ματς.

Ο Άρης Λυκογιάννης σε δηλώσεις του για το παιχνίδι, στάθηκε στη σημασία του αγώνα με την Ντιζόν: 

«Θα θέλαμε να είχαμε μία καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που είναι πολύ μεγάλης σημασίας για μας, αλλά ήρθαμε στη Γαλλία με 11 παίκτες και έχουμε αρκετά θέματα με ιώσεις. Παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο.

Είναι ένα παιχνίδι ρυθμού, εναντίον μίας ομάδας που παίζει πάρα πολύ καλά στο γήπεδό της. Έχει ένα σταθερό κορμό παικτών εδώ και μερικά χρόνια. Εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε αμυντικά το παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό transition και στην άμυνα μας πάνω στο Holston που είναι ο κινητήριος μοχλός αυτής της ομάδας, αλλά να έχουμε και καλή προσαρμογή πάνω στο McDuffy, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα πρέπει να διαβάσουμε και τι θα μας δώσει η δική τους άμυνα, προκειμένου να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…