Κεντρική NBA Μπρίτνεϊ Γκράινερ: «Σκοπεύω να παίξω μπάσκετ φέτος»
NBA

Μπρίτνεϊ Γκράινερ: «Σκοπεύω να παίξω μπάσκετ φέτος»

i brittney griner e1671213248695

Αποφασισένη να επιστρέψει στην ενεργό δράση είναι η Μπρίτνεϊ Γκράινερ.

Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε μήνυμα έπειτα από την περιπέτειά στις ρωσικές φυλακές, τονίζοντας πως είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθω τόσο όμορφα που είμαι σπίτι! Οι τελευταίοι 10 μήνες ήταν μια μάχη σε κάθε στροφή. “Έσκαψα” βαθιά για να κρατήσω την πίστη μου και ήταν η αγάπη από τόσους πολλούς από εσάς που με βοήθησε να συνεχίσω. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας», είπε αρχικά η Γκράινερ και συνέχισε ευχαριστώντας τα πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια.

Ενώ συνέχισε αναφερόμενη στον Πρόεδρο των ΗΠΑ: «Πρόεδρε Μπάιντεν, με έφερες σπίτι και ξέρω ότι έχεις δεσμευτεί να φέρεις και τον Πολ Γουίλαν και όλους τους Αμερικανούς σπίτι. Θα χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου για να κάνω ό, τι μπορώ για να σας βοηθήσω. Ενθαρρύνω επίσης όλους όσους έπαιξαν ρόλο στο να με φέρουν σπίτι να συνεχίσουν τις πλήρης.

Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα: Σκοπεύω να παίξω μπάσκετ για το Phoenix Mercury στο WNBA αυτή τη σεζόν και με αυτόν τον τρόπο, ανυπομονώ να μπορέσω να πω σύντομα «ευχαριστώ» σε όσους από εσάς υποστηρίξατε, γράψατε και δημοσιεύσατε για μένα αυτοπροσώπως.

Πάντα αγάπη BG 42».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…