Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπασκόνια – Αρμάνι 78-62 (vid)

Μπασκόνια – Αρμάνι 78-62 (vid)

Μπασκόνια – Αρμάνι

Σάκος του μποξ η Αρμάνι. Εύκολο βράδυ για την Μπασκόνια.

Το λες ξανά και ξανά. «Τι έφτιαξες φιλόσοφε του μπάσκετ;». Γιατί αυτό το πράγμα δεν είναι ομάδα του 2023. Κι ήταν τυχερή η Μπασκόνια, που τη βρήκε τώρα. Όποιος βρίσκει τώρα την Αρμάνι είναι τυχερός, γιατί -δεν μπορεί- κάποια στιγμή θα… ξυπνήσει. Για την ώρα, μέτρησε άλλη μια βαριά ήττα, με κάτω τα χέρια (78-62).

Οι εννέα πόντοι στα πρώτα δέκα λεπτά, μαρτυρούν τι έδειξαν οι Ιταλοί στο παρκέ. Και μην νομίζετε ότι έκανε καλό παιχνίδι η Μπασκόνια. Ήταν στιγμές, ειδικά στη δεύτερη περίοδο, που οι δύο ομάδες παρουσίαζαν θέαμα «Βραδυποριακός» – «Ταλαιπωριακός» (με σεβασμό στους βετεράνους, που είναι χάρμα οφθαλμών).

Ο Χάουαρντ δεν άναψε ποτέ τη μηχανή, ο Χένρι πάντα έχει τρόπους να είναι χρήσιμος, ο Τόμπσον είχε επιθετικό οίστρο, ο Χόμες έκανε τη δουλειά του. Κανείς δεν ήταν «ουάου», όλοι πρόσφεραν, σε μια βραδιά που κύλησε ευχάριστα, απέναντι σε μια κοντή και μονοδιάστατη επιθετικά ομάδα. Πώς να χάσει η Μπασκόνια;

Η Μπασκόνια μέτρησε άλλη μια νίκη, τη στιγμή που η Αρμάνι περίμενε τα πάντα από τον Ντέιβις. Ο Αμερικανός, με 23 πόντους και 12 ριμπάουντ, ήταν όαση στην έρημο του Μεσίνα. Σε πολύ κακή βραδιά ο Μήτρου-Λονγκ, για κλάματα ο Μπάρον, ο Χάινς κρατά τα 8 ριμπάουντ και πέραν τούτου ουδέν, ο Χολ προσπάθησε.

Τα δεκάλεπτα: 24-9, 38-27, 54-45, 78-62.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…