Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: «Στόχος μας τα πλέι οφ»

Μπαρτζώκας: «Στόχος μας τα πλέι οφ»

bartzokas efes olympiacos turkie

Στην τέταρτη περίοδο κρίθηκε το παιχνίδι, κατά τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Εφές με σκορ 82-71. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, στάθηκε στον φετινό στόχο των «ερυθρόλευκων», ενώ μίλησε για τις δυο επόμενες υποχρεώσεις σε Basket League με Παναθηναϊκό, και Euroleague με Βίρτους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Όπως περιμέναμε ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο για 40 λεπτά που δεν κάναμε. Για τρία δεκάλεπτα ελέγξαμε τον ρυθμό, γυρίσαμε τη μπάλα και παίξαμε πολύ καλά. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν κάπως σκουριασμένοι στην επίθεση, δώσαμε κατοχές στην Εφές, αντί να παίξουμε με ρυθμό. Η Εφές έχει 3 πολύ ταλαντούχους παίκτες, τον Κλάιμπερν, τον Μίσιτς, τον Μπομπουά που έβαλαν μεγάλα σουτ που μας πλήγωσαν. Πρέπει να συγχαρούμε την Εφές. Στο τέλος βρήκαν τρόπο να κερδίσουν. Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι και να ελέγχουμε το παιχνίδι για 40 λεπτά και όχι 30».

Για την τέταρτη περίοδο: «Το ταλέντο της Εφές βρήκε 16 πόντους στο short roll. Πήραν αποφάσεις και είναι δύσκολο να βρεις 3 αμυντικούς, να παίζουν καλά. Για 30 λεπτά παίξαμε σταθερά στην άμυνα. Ο Κλάιμπερν πήρε κάποια σουτ υπό πίεση και τα έβαλε και αυτό δείχνει τη νοοτροπία της ομάδας. Όταν μπαίνουν τέτοια σουτ η ψυχολογία πέφτει. Ανταγωνιστήκαμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης που είναι σε φόρμα τώρα. Κάνουμε τη δουλειά μας και εξελισσόμαστε. Ο στόχος μας είναι να πάμε στα πλέι οφ, δεν είναι εύκολο σε μια τόσο ανταγωνιστική Euroleague».

Για την κατάταξη: «Δεν βλέπω τη βαθμολογία. Κάποιες πολύ καλές ομάδες δεν είναι καν στην 8άδα και το πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό. Δεν μας νοιάζει η βαθμολογία και το πρόγραμμα. Πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Τη Δευτέρα έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και μετά παίζουμε με τη Βίρτους. Δεν μπορείς να έχεις κανένα εύκολο παιχνίδι, δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…