Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπάγερν – Μακάμπι 98-89 (vid)

Μπάγερν – Μακάμπι 98-89 (vid)

Ομπστ, Μπράουν, Μπάγερν - Μακάμπι

Η Μπάγερν και το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

Μπορεί ο Λορέντζο Μπράουν να έδωσε συγκλονιστική παράσταση, όμως οι πολλοί κερδίζουν. Το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ κι η Μπάγερν είχε περισσότερες λύσεις, γι’ αυτό κι απαγόρευσε στη Μακάμπι την πρώτη εκτός έδρας νίκη της. Το 98-89, οδήγησε τους Ισραηλινούς στο 0/5, μακριά από το Τελ Αβίβ.

Ο Τρινκιέρι είχε πολλούς παίκτες στην επιθετική εξίσωση. Από εκεί πήρε το παιχνίδι η Μπάγερν, γεγονός που φαίνεται κι από το τελικό σκορ. Ο Ουίνστον ήταν καθοριστικός, παρότι δεν ήταν εξαιρετικά εύστοχος. Ο Μπόνγκα άγγιξε το «νταμπλ νταμπλ». Ο Ομπστ έδειξε και πάλι ότι είναι ικανότατος σουτέρ τριών πόντων. Ο Χάρις κι ο Γουόλντεν ήταν διψήφιοι, ο Μπαμπ κι αυτός στους 10 κι ο τραυματισμός του Ρούμπιτ πέρασε σχεδόν απαρατήρητος.

Απέναντι σ’ αυτή την πολυφωνική έκφραση της Μπάγερν, ο Κάτας είχε να αντιπαρατάξει τον φοβερό και τρομερό Μπράουν, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα. Οι 36 πόντοι κι οι 7 ασίστ δεν ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τους Ισραηλινούς στη νίκη. Ο Άνταμς ήταν ο μόνος που βοήθησε επιθετικά τον Μπράουν, ώστε να μην νιώθει τη μοναξιά του σχοινοβάτη, αλλά είπαμε οι… πολλοί κερδίζουν.

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν ως το τέλος, πλησίασαν αρκετές φορές, αλλά πάντα η Μπάγερν ήταν ένα βήμα μπροστά, έχοντας λύσεις από παντού.

Τα δεκάλεπτα: 26-24, 50-44, 73-67, 98-89.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…