Κεντρική Διεθνή Μίτσιτς: «Νιώθω έτοιμος να πάω στο ΝΒΑ»

Μίτσιτς: «Νιώθω έτοιμος να πάω στο ΝΒΑ»

micic e1657731063132 jpg

Ο Βασίλιε Μίτσιτς εξέφρασε την πεποίθηση πως όχι απλώς μπορεί να παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά και πως αυτό θα γίνει σύντομα.

 Οι δηλώσεις του Βασίλιε Μίτσιτς:

«Δεν ξέρω γιατί δεν παίζω στο ΝΒΑ, δεν έχω μια έξυπνη απάντηση να δώσω. Νιώθω παραπάνω από έτοιμος να πάω στο ΝΒΑ και το θέλω. Είναι φιλοδοξία μου, αλλά μέχρι τώρα έχει κριθεί σε λεπτομέρειες.

Όσο περνά ο καιρός, τόσο μεγαλώνει η ανυπομονησία μου. Προσπαθώ συνεχώς να αποδεικνύω πως είμαι στο επίπεδο που πρέπει για να πάω στο ΝΒΑ, αλλά πρέπει να καλύπτονται οι προϋποθέσεις για όλες τις πλευρές.

Δεν πιστεύω πως αμφιβάλλουν για την αξία μου, αλλά ίσως να μην είναι σίγουροι για το αν θα αποδεχτώ τον ρόλο που θα μου δώσουν. Εγώ δεν ζητάω υποσχέσεις για οτιδήποτε, παρά μόνο να με εμπιστευτούν. Πιστεύω πως τα πράγματα πάνε καλά αυτή τη φορά.

«Είναι δύσκολο να είσαι αντικειμενικός, κάθε ομάδα είχε τη μοναδικότητά της. Οι πρώτες μου αναμνήσεις ήταν από τη Μακάμπι του Γιασικεβίτσιους.

Τον θαύμαζα πολύ, είχα δει όλους τους αγώνες τότε, στα μάτια μου ήταν σαν εγκυκλοπαίδεια και αυτή η ομάδα άλλαξε το μπάσκετ. Οι δύο σερί τίτλοι του Ολυμπιακού είχαν κάτι το απρόβλεπτο, γιατί δεν είχαν τα οικονομικά μέσα άλλων ομάδων, αλλά έφτιαξαν μια φοβερή χημεία.

Όμως και εμείς στην Εφές τα καταφέραμε δημιουργώντας κάτι εντελώς νέων, χωρίς να έχουμε τη μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…