Κεντρική Β' Εθνική Καλαμπάκος: «Εύκολα αποδέχθηκα την πρόταση της Δόξας»

Καλαμπάκος: «Εύκολα αποδέχθηκα την πρόταση της Δόξας»

ntinos kalabakos

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ανέλαβε τα ηνία της Δόξας Λευκάδας και θα την καθοδηγήσει στο υπόλοιπο του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Έλληνας τεχνικός σε συνέντευξη του σημείωσε ότι ήταν εύκολη απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση των Νησιωτών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο EOK WebRadio:

Για το πώς βρέθηκε στη Δόξα Λευκάδας: «Με το Αγρίνιο ήταν μια συνεργασία που για κάποιους λόγους κάτι δεν «κόλλησε». Γύρισα να κάνω διακοπές στο Μεσολόγγι και έτυχε το τηλέφωνο απ’ τη Λευκάδα, όπου με ήθελαν να δουλέψω εκεί, την οποία αποδέχθηκα γιατί και η δουλειά μ’ αρέσει και στην ηλικία που είμαι δε θέλω να χάνω χρονιές. Τους ανθρώπους τους ήξερα και μού ήταν εύκολο να αποδεχθώ την πρόταση. Μίλησα με τον Ζαχαρή όταν έφυγα απ’ το Αγρίνιο και τα βρήκαμε αμέσως, γιατί είμαστε φίλοι με τα παιδιά και ήταν και μια εποχή που δε βρίσκεις εύκολα δουλειές. Το deal έγινε μέσα σε περίπου 10 ώρες».

Για το αν πρόλαβε ν’ αλλάξει κάτι: «Χθες κάναμε την πρώτη προπόνηση. Δεν έχουν μαζευτεί όλα τα παιδιά. Είναι μια διαδικασία 5-6 ημερών που πρέπει να περάσουμε για να γνωριστούμε, να δούμε τι κάναμε, τι θέλουμε, ποιοι είναι οι αντίπαλοι, ώστε να καταστρώσουμε όλοι τα πλάνα και τα σχέδιά μας. Θα υπάρξει μια ενίσχυση, την ψάχνουμε ακόμη, δεν ξέρουμε ποια θα είναι».

Για το αν γνωρίζει την κατηγορία: «Δεν είχα ξαναδουλέψει σ’ αυτήν την κατηγορία. Αρκετά παιδιά από εδώ τα ξέρω, γιατί τα είχα παίκτες και στο Μεσολόγγι και σε άλλες ομάδες, βρήκα παιδιά που έχουν παίξει πολύ ψηλά, όπως ο Τζόλος. Προσπαθώ να μάθω και να προσαρμοστώ στην κατηγορία. Απ’ ό,τι έχω μάθει είναι 4-5 οι ομάδες που διεκδικούν πράγματα».

Για το όραμα του συλλόγου: «Είναι κάποια νέα παιδιά που ‘χουν μπει, υπάρχουν και 2-3 παιδιά από παλιά. Υπάρχει διάθεση, υπάρχει επιθυμία, υπάρχει ένταση και θέλουν να κάνουν πράγματα. Θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την άνοδο. Έχουν διάθεση και είναι νέα παιδιά με οράματα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα ήταν πάνω από 800 άτομα. Έχουν κόσμο στο γήπεδο, έχουν πουλήσει πολλά διαρκείας. Είναι μια πόλη που ‘χει τρομερή δουλειά το καλοκαίρι και το χειμώνα έχουν και λόγο ν’ ασχοληθούν, είναι και μια μορφή διασκέδασης. Πήραν καλές εμπειρίες απ’ την παρουσία τους στην Α1. Βρήκα καλά κι οργανωμένα πράγματα σαν «απομεινάρια» τού περάσματος απ’ την Α1».

Για την Elite League: «Κάθε Σάββατο κάτι γινόταν, κάθε Σάββατο κάποιος κέρδιζε κάποιον που δεν το περίμενες. Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έτσι όπως έβαλαν τώρα τη μεταγραφική περίοδο οι Έλληνες ουσιαστικά είναι σαν ξένοι. Νομίζω ότι όλα όσα έγιναν είναι ένα βήμα προς τα πάνω για την κατηγορία. Η προσθήκη των ξένων είναι μια τεράστια αλλαγή για την κατηγορία και οπτική και αγωνιστική».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…