Κεντρική Γ' Εθνική Κακλαμάνος: «Στους Σοφάδες βλέπω ανθρώπους που κάνουν αυτό που αγαπούν»

Κακλαμάνος: «Στους Σοφάδες βλέπω ανθρώπους που κάνουν αυτό που αγαπούν»

nikos kaklamanos sofades

Ο Νίκος Κακλαμάνος είναι εκ των κορυφαίων παικτών της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας φέτος και οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Σοφάδες. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής μίλησε για την έως τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και για το πότε σκέφτεται να αποσυρθεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο EOK WebRadio:

Για τη νίκη απέναντι στον Αλμυρό: «Είμαι καινούργιος στην ομάδα, αλλά έχω την τύχη να έχω γύρω μου πάρα πολύ καλούς συμπαίκτες, πάρα πολύ καλή διοίκηση, ένα οικογενειακό κλίμα και μια πόλη που έχει «αγκαλιάσει» μια μεγάλη προσπάθεια. Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το ματς, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και στο τέλος κερδίσαμε και με μεγάλη διαφορά, κάτι που μάς δίνει και προβάδισμα».

Για το πώς διαχειρίζονται την κούραση των συνεχόμενων αγώνων: «Η ομάδα απαρτίζεται από 4-5 έμπειρους παίκτες, αλλά μάς δίνουν πολύ ενέργεια και τα μικρά παιδιά που ‘χουμε στην ομάδα. Έχουμε και δύο παιδιά με διπλό δελτίο απ’ την Καρδίτσα, όπου και αυτά είναι που μάς δίνουν ενέργεια. Βέβαια κι εμείς δε μένουμε μόνο σ’ αυτό, οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά, κάνουμε αυτό που αγαπάμε, με αποτέλεσμα να ‘ρχονται οι νίκες και να μάς είναι εύκολη διαχείριση της όποιας κούρασης. Δεν είμαστε μόνοι μας, είμαστε γύρω στα 9-10 παιδιά, υπάρχει rotation, υπάρχει «φρεσκάδα», υπάρχει ένα έμπειρο προπονητικό team που ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά και όλο αυτό το εγχείρημα βαίνει καλώς».

Για το λόγο που πήγε στον Γ.Σ. Σοφάδων: «Σίγουρα η πρώτη προσέγγιση με κέρδισε, όταν μού είπαν το πλάνο τους, ότι θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω, να βασιστούν σε 4-5 έμπειρα παιδιά και ότι θέλουν να προωθήσουν νεαρά απιδιά. Επειδή ασχολούμαι προπονητικά με τις ακαδημίες του ΑΣ Καρδίτσας, είναι αυτό που με ικανοποιεί και μού αρέσει, να μπουν νέα παιδιά στο χώρο και να παίξουν. Ήταν ένα κίνητρο για ‘μενα αυτό. Απ’ την άλλη, όταν μου μιλούν για μια άνοδο, με εξιτάρει και θέλω να πάρω μέρος σ’ αυτήν τη διαδικασία».

Για το μέχρι πότε θα παίζει: «Αυτό δεν το ξέρω ούτε εγώ. Μπορεί του χρόνου να μην υπάρχει κάτι καλό, κάτι ωραίο που να με «γεμίζει» και να πω ότι σταματάω. Όσο βλέπω ομάδες και ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κάτι που αγαπούν θα ‘μαι μέρος σ’ αυτήν τη διαδικασία και θα κάνω ό,τι μπορώ για να το πετύχουν. Μ’ αρέσει να γνωρίζω ανθρώπους, να συνεργάζομαι με καινούργιες ομάδες και να βλέπω κόσμο να χαίρεται. Αυτό το βλέπω στους γύρω μου. Πιο πολύ το χαίρομαι γι’ αυτό παρά για το αν παίζω ή αν πάρω μια άνοδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…