Κεντρική Γυναίκες Η ιστορία επαναλαμβάνεται και με Ζίμπαρτς

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και με Ζίμπαρτς

Ζίμπαρτς Ολυμπιακός

Θέμα ωρών η αντικατάσταση Ζίμπαρτς στον Ολυμπιακό.

Σε ήττα από τον Παναθηναϊκό… είχε φαγωθεί στον Ολυμπιακό προ διετίας ο Παντελάκης, προερχόμενος από ντάμπλ, πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας (με εκείνο το απίστευτο καλάθι στη λήξη της Παυλοπούλου στην Πολωνία) και δύο νίκες σε αυτήν.

Σε ήττα πάλι στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ από τις πράσινες, κάτι μου λέει ότι θα μας χαιρετίσει ο Ζίμπαρτς. Δεν έχει σημασία αν πήρε νταμπλ πέρυσι, η ομάδα έφτασε στην υψηλότερη θέση στην Ευρώπη και φέτος είναι αήττητη στο πρωτάθλημα (δεν φταίει αυτός αν η ομάδα παίζει Ευρωλίγκα ενώ δεν θα έπρεπε)… εδώ είναι Ελλάδα και έχουμε τούς δικούς μας νόμους.

Στην πρώτη χάθηκε το μοναδικό πρωτάθλημα που δεν κατέκτησε ο Ολυμπιακός και στη δεύτερη το κύπελλο, πάλι για πρώτη φορά. Όσο για την Ευρωλίγκα, δεν έχει αλλάξει κάτι καθώς η ομάδα στη λήξη τού πρώτου γύρου έχει 0/7 στις δύο αυτές παρουσίες της στους ομίλους.

Και τις δύο φορές στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκεται η Καπογιάννη, η οποία είχε φύγει από τον Ολυμπιακό… κάπως άδοξα μετά από πολλές επιτυχίες και αυτή. Κάποιος κακοπροαίρετος μπορεί να το πει και εκδίκηση. Για να δούμε… η ιστορία επαναλαμβάνεται;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93

Έφτασε μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε το Περιστέρι… Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε …