Κεντρική Β' Εθνική Φιλανθρωπικός αγώνας στα Μελίσσια

Φιλανθρωπικός αγώνας στα Μελίσσια

φιλανθρωπικό αγώνα ο ΚΑΟ Μελισσίων

Φιλανθρωπικό αγώνα διοργανώνει ο ΚΑΟ Μελισσίων.

Φιλανθρωπικό αγώνα θα διοργανώσει ο ΚΑΟ Μελισσίων μαζί με τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος! Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο κλειστό «Παναγιώτης Τριανταφύλλου» τη Δευτέρα 19/12 με την παρουσία βετεράνων αθλητών μπάσκετ.

Δείτε αναλυτικά:

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων, παραμένοντας πιστός στις αξίες του, συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος μία ξεχωριστή αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων «Παναγιώτης Τριανταφύλλου».

Όλοι όσοι παρευρεθούμε, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε έναν μοναδικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην Ανδρική Ομάδα ΚΑΟ Μελισσίων (Γ’ Εθνική Κατηγορία) και στους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος, με παίχτες που τίμησαν και δόξασαν το μπάσκετ και τη χώρα μας, εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, θα προηγηθεί αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδια, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΑΜΕΑ και ΑΘΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, παρακολουθώντας τη δύναμη της θέλησης να υπερβαίνει κάθε εμπόδιο!

Η αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση, έχει ως σκοπό την ενίσχυση του σπουδαίου έργου του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η Αγκαλιά», παρέχει υπηρεσίες φροντίδας (συμβουλευτική- ψυχολογική-υλική υποστήριξη, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα) εντελώς δωρεάν και προσπαθεί να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις, ώστε αφενός η έγκυος να κυοφορήσει και να γεννήσει το παιδί της με ασφάλεια, υγιεινή και αξιοπρέπεια και αφετέρου το παιδί να μεγαλώνει σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνεχίζονται οι τελικοί στους 3 ομίλους

Συνέχεια σήμερα στο πρωτάθλημα της National League 1. Οι τελικοί στους 3 ομίλους της Natio…