Κεντρική Γυναίκες Ευρωπαϊκή εβδομάδα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ευρωπαϊκή εβδομάδα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ραμάτ Χαζαρόν Παναθηναϊκός

Επιστροφή Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού την προσεχή εβδομάδα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά τη διακοπή λόγω των παραθύρων των εθνικών ομάδων. Οι δύο αιώνιοι συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν.

Πρώτος στον χορό μπαίνει ο Παναθηναϊκός κυριολεκτικά, καθώς είναι ο μοναδικός αγώνας που διεξάγεται Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, αντιμετωπίζει στις 20.30 στο ΟΑΚΑ όπου επιστρέφει, τη Ραμάτ Χαζαρόν. Είναι ο τρίτος συνεχόμενος εντός έδρας για τΙς πράσινες, οι οποίες συνεχίζουν στις 32 του Eurocup. Έχουν δε νέο στόχο το αήττητο στον όμιλο, που σημαίνει πολύ ψηλή θέση στην ειδική βαθμολογία της FIBA και συνεπώς ευκολότερο αντίπαλο στην διασταύρωση των νοκ άουτ αγώνων.

Η Ισραηλινή ομάδα νίκησε χθές για το πρωτάθλημα, εμφανίζοντας στη θέση της Σερβας Ιβάνοβιτς, η οποία πήγε στη Χολόν, την Αμερικανίδα Τζασμίν Τζόουνς, έβαλε μάλιστα 22π. Βέβαια δεν θα παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού αφού είναι μια από τις τρείς μη Ευρωπαίες που αγωνίζονται στη Ραμάτ Χαζαρόν. Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος από την αρχή αντιμετωπίζει αντίστοιχο θέμα, θα αφήσει εκτός ομάδας στον αγώνα της Τρίτης τη Ριντ.

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 17.30 στο ΣΕΦ θα αναζητήσει την πρώτη νίκη στον όμιλο της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια των Ζανταλασίνι, Τζόκιτς, Λάκσα, Πάρκερ, Ρουπέρ, Αντρέ κλπ.

Βίρτους Ολυμπιακός

Επισημάνω, το μοναδικό γεγονός πως δύο ημέρες αργότερα πάλι στο ΣΕΦ η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Βίρτους Μπολόνια για την ίδια διοργάνωση. Η διαφορά… πως η Ιταλική ομάδα είναι ακριβώς η ίδια, με κοινά τα πάντα που την αφορούν, ενώ ο Ολυμπιακός είναι δύο χωριστά κομμάτια όπου οι άνδρες ανήκουν στην ΚΑΕ, οι δε γυναίκες στον ερασιτέχνη.

Βίρτους Ολυμπιακός

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…