Κεντρική Eurobasket Ευρωμπάσκετ: Πρόστιμο στους Κορκμάζ και Μπιτάτζε για το επεισόδιο

Ευρωμπάσκετ: Πρόστιμο στους Κορκμάζ και Μπιτάτζε για το επεισόδιο

image 360181 any818x650 1

Η έρευνα που άνοιξε η FIBA ​​μετά τις καταγγελίες και από τις δύο Εθνικές Ομοσπονδίες σε σχέση με επεισόδια στον αγώνα της FIBA ​​για το Ευρωμπάσκετ 2022 μεταξύ Τουρκίας και Γεωργίας έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIBA, το Πειθαρχικό Συμβούλιο επέβαλε τις ακόλουθες κυρώσεις:

• Ο Μπιτάτζε λαμβάνει πρόστιμο 15.000 CHF και τίθεται σε δοκιμαστική περίοδο τριών ετών. Εάν ο παίκτης διαπράξει το ίδιο ή παρόμοιο παράπτωμα κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, θα τιμωρηθεί αμέσως για 5 Επίσημους Αγώνες, επιπλέον της οποιασδήποτε ποινής που επιβάλλεται για το νέο παράπτωμα.

• Ο Σανάτζε λαμβάνει πρόστιμο 3.000 CHF και τίθεται σε δοκιμαστική περίοδο τριών ετών. Εάν ο παίκτης διαπράξει το ίδιο ή παρόμοιο παράπτωμα κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, θα τιμωρηθεί αμέσως για 1 Επίσημο Παιχνίδι, επιπλέον της οποιασδήποτε ποινής που επιβάλλεται για το νέο παράπτωμα.

• Ο Σενγκέλια λαμβάνει πρόστιμο 5.000 CHF και τίθεται σε δοκιμαστική περίοδο τριών ετών. Εάν ο παίκτης διαπράξει το ίδιο ή παρόμοιο παράπτωμα κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, θα τιμωρηθεί αμέσως για 2 Επίσημους Αγώνες, επιπλέον της οποιασδήποτε ποινής που επιβάλλεται για το νέο παράπτωμα.

• Ο Κορκμάζ λαμβάνει πρόστιμο 6.000 CHF και τίθεται σε δοκιμαστική περίοδο τριών ετών. Εάν ο παίκτης διαπράξει το ίδιο ή παρόμοιο παράπτωμα κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, θα τιμωρηθεί αμέσως για 3 Επίσημους Αγώνες, επιπλέον της οποιασδήποτε ποινής που επιβάλλεται για το νέο παράπτωμα.

• Πρόστιμο 40.000 CHF στην Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της Γεωργίας.

• Πρόστιμο 15.000 CHF στην Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…