Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Παρέμεινε και ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Χούμπαυλης (pic)

Εθνικός: Παρέμεινε και ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Χούμπαυλης (pic)

nasos xoumpaulis ethnikos

Στον πάγκο του Εθνικού θα παραμείνει ο Νάσος Χούμπαυλης. Η ομάδα του Πειραιά με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστή την παραμονή του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε και νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Χούμπαυλης μετά τη νίκη επί του ΝΕΟΛ υπέβαλε την παραίτηση του. Η διοίκηση του Εθνικού όχι μόνο δεν τη δέχθηκε, αλλά συμφώνησε μαζί του να ανανεώσει το συμβόλαιο του για δύο ακόμη χρόνια.

Αναλυτικά:

«Τα μέλη της επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού συναντήθηκαν σήμερα (05/12) με τον Νάσο Χούμπαυλη. Οι δύο πλευρές είχαν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης κια αποφάσισαν από κοινού τη συνέχιση της συνεργασίας τους και την επέκταση της για δύο ακόμη χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η επιτροπή στηρίζει απόλυτα τον κόουτς Νάσο Χούμπαυλη, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς. Ο έμπειρος τεχνικός, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, θα έχει τον πλήρη έλεγχο στη διαχείριση του ροστερ της ομάδας με τη διοίκηση του Εθνικού να είναι στο πλευρό του και να στηρίζει τις αποφάσεις του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …