Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Τρίτη ημέρα του 37ου Τουρνουά Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ» (pics)

ΕΟΚ: Τρίτη ημέρα του 37ου Τουρνουά Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ» (pics)

Ολοκληρώθηκε σήμερα στο Τσοτύλι η τρίτη μέρα του 37ου Τουρνουά Χριστουγέννων αγοριών «Πέτρος Καπαγέρωφ» που διοργανώνεται από την ΕΟΚ, σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΔΥΜ και τον Δήμο Βοΐου.

Οι αθλητές από όλη την Ελλάδα που παρευρίσκονται, συμμετείχαν στο δεύτερο και τον τρίτο γύρο των αγώνων το πρωί και το απόγευμα. Δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη διοργάνωση και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους περιφερειακούς προπονητές, Γρηγόρη Γιασσάρη, Δημήτρη Σταυρόπουλο (ΕΣΚΑΘ), Αλέξανδρο Ανθη, Δημήτρη Δανιήλ (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ), Στέλιο Χατζηιωάννου (ΕΣΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΔΥΜ) και Μιχάλη Τσάικο (ΕΚΑΣΘ), που τους δίδαξαν βασικές δεξιότητες του αθλήματος, όπως και από τον υπεύθυνο εργοφυσιολόγο της ΕΟΚ Νίκο Παπαβασιλείου.

Στα παιδιά μίλησαν και συζήτησαν μαζί τους οι τεχνικοί διευθυντές του προγράμματος ανάπτυξης, Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής και ο σύμβουλος αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, Δημήτρης Διαμαντίδης για τις αξίες της συμμετοχής στην καλαθοσφαίριση.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα τρία τελευταία παιχνίδια που θα αρχίσουν το πρωί στις 08:30, 10:30 και 12:30, ενώ στη συνέχεια οι αθλητές θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Αλλαγές σε ώρες και ημέρες διεξαγωγής αγώνων

Αλλαγές σε αγώνες ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Η Ελληνική ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με ανακοίνωση τ…