Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Η ημέρα των ημιτελικών (pic)

ΕΟΚ: Η ημέρα των ημιτελικών (pic)

eok 1

Ο νεοσύστατος θεσμός του UNICEF Trophy, που προέκυψε από τη σύμπραξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με τον κορυφαίο οργανισμό που έχει ως μέλημα την προστασία των παιδιών, παίρνει σήμερα ζωή.

Οι δύο ημιτελικοί του Final 4 που θα φιλοξενηθούν στο «Αντώνης Τρίτσης» του Χολαργού παρουσία εκατοντάδων μαθητών και νεαρών αθλητών προμηνύονται συναρπαστικοί, με τέσσερις ομάδες των εθνικών κατηγοριών να διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (15:00).

Έπαθλο του πρώτου UNICEF Trophy για τον νικητή είναι όχι μόνο το τρόπαιο, αλλά και η συμμετοχή στο Final 8 του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο στο Ηράκλειο Κρήτης, με τη συμμετοχή και των επτά πρώτων ομάδων της βαθμολογίας της Basket League μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Η αρχή γίνεται στις 17:00 με την αναμέτρηση δύο ομάδων με πλούσια ιστορία. Πανιώνιος και Ηρακλής ΚΑΕ 2022 αναμετρώνται στον πρώτο χρονικά ημιτελικό θέλοντας να δώσουν συνέχεια στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιούν όχι μόνο στον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και στα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής και της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αντίστοιχα.

Η συνέχεια θα δοθεί στις 20:00, με το ζευγάρι της φιλόδοξης ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ και της παραδοσιακής δύναμης του Παπάγου, δύο ομάδες που προέρχονται από σημαντικές νίκες στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, όπως επίσης και το pre-game και post-game των δύο ημιτελικών, με δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

«Α. Τρίτσης» 17.00 Πανιώνιος-Ηρακλής ΚΑΕ 2022

Διαιτητές: Αναστόπουλος-Λιότσιος-Τσιμπούρης (Τηγάνης)

«Α. Τρίτσης» 20.00 ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-ΑΣ Παπάγου

Διαιτητές: Τηγάνης-Τεφτίκης-Μαρτινάκος (Διμπινούδης)

1 6

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…