Κεντρική NBA Χοσέ Καλντερόν για Καμπάτσο: Οι λόγοι που δεν πέτυχε στο NBA
NBA

Χοσέ Καλντερόν για Καμπάτσο: Οι λόγοι που δεν πέτυχε στο NBA

Καμπάτσο

Ο Καλντερόν μίλησε για τον Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Χοσέ Μανουέλ κατονόμασε τους λόγους για τους οποίους ο Φακούντο Καμπάτσο δεν πέτυχε στο NBA.

Συνέντευξη στη Mundo Deportivo παραχώρησε ο ειδικός σύμβουλος των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν, μιλώντας μεταξύ άλλων για την επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο, και τους παίκτες της EuroLeague στο ΝΒΑ.

«Η επιστροφή του Ρούμπιο είναι πιο κοντά», είπε ο Καλντερόν στον Τόνι Κανιαμέρας. «Δεν πρόκειται να ρισκάρουμε μαζί του. Βελτιώνεται όπως αναμενόταν, και όλα πάνε όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Περιμένω το ίδιο και ο Ρίκι. Γι’ αυτό τον υπογράψαμε.

Κανείς δεν ξέρει αυτή την ομάδα καλύτερα από αυτόν. Θέλουμε να παίξει όσο καλύτερα μπορεί. Θα μας δώσει πολλά εντός και εκτός παρκέ. Δεν έχει πολλές αδυναμίες και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει ψυχικά πιο δυνατός», πρόσθεσε ο Καλντερόν.

Ο πρώην Ισπανός μίλησε και για τους παίκτες της EuroLeague στο ΝΒΑ, παραδεχόμενος ότι οι ομάδες των ΗΠΑ κοιτάζουν όλο και περισσότερο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

«Γνωρίζουμε ήδη ότι δεν είναι το ίδιο να σκοράρεις 15 πόντους στην Ευρωλίγκα και στο ΝΒΑ. Γνωρίζουμε το επίπεδο εκεί. Αν έχεις πετύχει στην EuroLeague, θα έχεις μια ευκαιρία στο ΝΒΑ.

Τότε εξαρτάται από τον ρόλο, τη σωματικότητα, τον ρυθμό… Το NBA δεν είναι εύκολο. Μερικοί παίκτες όπως ο Γκάμπριελ Ντεκ ή ο Φακούντο Καμπάτσο μπορεί να μην ταιριάζουν εδώ για διαφορετικούς λόγους, αλλά μπορούν να κάνουν εκπληκτικές καριέρες στην Ευρώπη”, συνέχισε ο Καλντερόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…