Κεντρική Basket League Basket League: Όλα έτοιμα για το ντέρμπι αιωνίων

Basket League: Όλα έτοιμα για το ντέρμπι αιωνίων

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:15) για την 8η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση των δύο μεγάλων αντιπάλων στη φετινή σεζόν, αφού στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 67-52 στη Ρόδο, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα «τρέχει» σερί 32-0 σε επίπεδο πρωταθλήματος, στο οποίο παραμένει αήττητη εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, με την τελευταία ήττα της να είναι από τον Παναθηναϊκό, στις 22 Νοεμβρίου του 2021.

Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 8 σερί νίκες κόντρα στον μεγάλο τους αντίπαλο. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο κόουτς του Ολυμπιακού, μένει να δούμε ποιον από τους ξένους του θα αφήσει εκτός αποστολής, αφού μόνο έξι μπορούν να δηλωθούν.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 5-1 (έχουν δώσει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους υπόλοιπους), «τρέχοντας» σερί πέντε συνεχόμενων νικών μετά την ανέλπιστη ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες, παρουσιάζοντας σαφώς βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα σε σύγκριση με το ξεκίνημα της σεζόν και έχοντας πέντε διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…