Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αρμάνι – Μακάμπι 71-77 (vid)

Αρμάνι – Μακάμπι 71-77 (vid)

Σόρκιν, Αρμάνι - Μακάμπι

Το μπάσκετ είναι άθλημα, που στο τέλος χάνει η Αρμάνι.

Βελτίωσε κάπως την εικόνα της, αλλά και πάλι στο τέλος παραδόθηκε η Αρμάνι, η οποία δεν έχει γευτεί -ύστερα από έξι απόπειρες- στο γήπεδό της. Αυτή τη φορά η Μακάμπι, η οποία επέστρεφε πάντα ηττημένη στο Τελ Αβίβ, τη νίκησε (71-77), αφήνοντάς τη σε… ιστορικό χαμηλό τριών νικών, στη 13η αγωνιστική.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Έτορε Μεσίνα είναι προληπτικός, αλλά… Τρίτη και 13 και ταυτόχρονα 13η αγωνιστική δεν ήταν η καλύτερη συνθήκη για την πρώτη νίκη. Κι όμως, οι Ιταλοί ξεκίνησαν καλά, ήταν ανταγωνιστικοί, είχαν τον πρώτο λόγο στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά στο τελευταίο υποχώρησαν κι εντέλει λύγισαν, με τον κλασικό τρόπο, που το κάνουν φέτος.

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν καθοριστικός στην εξέλιξη του αγώνα, καθώς με 20 πόντους κι 8 ασίστ έκανε τη διαφορά. Άλλοι τρεις παίκτες της Μακάμπι ήταν διψήφιοι, με τον Σόρκιν να κάνει την καλύτερη δουλειά, όμως οι Ισραηλινοί κέρδισαν το ματς από την άμυνά τους.

Ο Καμπαρό προσπάθησε να εξιλεωθεί για το λάθος στο ΟΑΚΑ, ήταν καλός, αλλά δεν έφτανε. Ο Μέλι έβαλε τους πόντους του, ο Μπάρον ήταν ο καλύτερος των γηπεδούχων, αλλά όλα αυτά είχαν περιορισμένη αξία, καθώς το άθροισμα δεν έφτανε για την Αρμάνι, που πλέον έχει άχαρο ρόλο στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 40-32, 59-59, 71-77.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…