Κεντρική Γ' Εθνική Αιγάλεω: Έντονες διαμαρτυρίες στην αναμέτρηση με τον ΠΟΚ

Αιγάλεω: Έντονες διαμαρτυρίες στην αναμέτρηση με τον ΠΟΚ

Γ' Εθνική 6ος όμιλος 9η αγωνιστική

Φαίνεται πως έχει και τρίτο ημίχρονο η αναμέτρηση του Εσπέρου Καλλιθέας με το Αιγάλεω!

Λίγες ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τις διαιτητικές αποφάσεις του παιχνιδιού αλλά και για το γεγονός πως η κόρνα της γραμματείας χτυπούσε μόνο στις επιθέσεις του Αιγάλεω.

Η γραμματεία επέμενε πως δεν έχουν γίνει οι αλλαγές των δύο μικρών αλλάζοντας παράλληλα και το σκορ στη τελευταία περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Αιγάλεω:

«Στο χθεσινό αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του ΠΟΚ Εσπέρου στο κλειστό γυμναστήριο Εσπέρου γίναμε για άλλη μια φορά έρμαια στις ορέξεις των διαιτητών, των ανθρώπων της γραμματείας και του παρατηρητή. Γίναμε μάρτυρες κωμικοτραγικών καταστάσεων που μόνο αγώνα μπάσκετ δεν θύμιζαν.

Μια κόρνα στη γραμματεία που χτύπαγε επιλεκτικά μόνο στις δικές μας επιθέσεις, παρατηρητής και γραμματεία που δεν σημείωσαν τις αλλαγές των δύο μικρών που βάλαμε στο τέλος του δεύτερου δεκάλεπτου και επέμεναν ότι δεν έχουν γίνει οι αλλαγές και άλλαζαν το σκορ κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκάλεπτου.

Οι διαμαρτυρίες μας έντονες καθόλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά χωρίς ανταπόκριση από κανέναν.

Τελευταία αφήσαμε τη διαιτητική τριάδα που έκανε πράγματα και θαύματα ώστε να μας εκνευρίσει, να μας αποπροσανατολίσει και να δώσει την πανηγυρική νίκη στον αντίπαλο κλείνοντας τα μάτια σε εμφανείς φάσεις ενώ σε άλλες “εξαντλούσαν” όλη τους την αυστηρότητα.

Δεν θα επεκταθούμε παραπάνω. Ευτυχώς η αναμέτρηση καλυπτόταν ζωντανά από το κανάλι της ομάδας και είναι στη διάθεση των αρμόδιων.

Τέτοιες συμπεριφορές μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω και δεν έχουν καμία σχέση με αλλαγή σελίδας στο χώρο του μπάσκετ όπως είχαν προαναγγείλει οι αρμόδιοι. Εμείς σαν σύλλογος θα πράξουμε τα δέοντα ώστε να προστατέψουμε την ομάδα μας. Η ανοχή τελείωσε».

Εκ του ΔΣ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…