Κεντρική Γυναίκες Ζιάκας: «Η Νίκη Λευκάδας είναι μια πολύ αξιόμαχη ομάδα»

Ζιάκας: «Η Νίκη Λευκάδας είναι μια πολύ αξιόμαχη ομάδα»

Ζιάκας

Το εγκώμιο της Νίκης Λευκάδας έπλεξε ο Ανδρέας Ζιάκας.

Ο αήττητος Παναθηναϊκός (5-0) συνεχίζει να είναι ασταμάτητος, κερδίζοντας και τη Νίκη Λευκάδας με (76-55), για την 5η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Οι «Πράσινες», έχουν επίσης (2/2) και στο EuroCup γυναικών. Ο συνεργάτης της Ελένης Καπογιάννη, Ανδρέας Ζιάκας σε δηλώσεις μετά το ματς στη Λευκάδα αναφέρθηκε και στην κούραση που είχε ο Παναθηναϊκός.

Οι δηλώσεις του Ζιάκα:

«Προερχόμαστε από ένα δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρώπη, και σίγουρα υπήρχε μια ανησυχία στην ομάδα για το πως θα ανταποκριθούμε κυρίως από άποψη «φρεσκάδας» στη διαδικασία του αγώνα.

Η Νίκη Λευκάδας είναι μια πολύ αξιόμαχη ομάδα, έχει έναν πολύ καλό προπονητή έμπειρο που ξέρει να διαχειριστεί καταστάσεις. Μας έβαλε αρκετές δυσκολίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε όμως να διαχειριστούμε την κατάσταση και από άποψη χρόνων. Μπήκαμε στα αποδυτήρια συζητήσαμε ότι πρέπει να δουλέψουμε στο δεύτερο ημίχρονο, και στο δεύτερο μισό καταφέραμε να παίξουμε πολύ καλύτερα στην άμυνα. Περιορίσαμε τον αντίπαλο μόνο στους είκοσι πόντους συνολικά, και τελικά κερδίσαμε σχετικά εύκολα».

Για τις αποβολές κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Αυτά συμβαίνουν μέσα σε έναν αγώνα όταν είναι πολύ ψηλά οι σφυγμοί, μπορεί να γίνει μια φάση παραπάνω, ευτυχώς τα κορίτσια έδειξαν επαγγελματισμό, και ένα σπρώξιμο μια φάση πάνω στο παιχνίδι μπορεί να συμβεί».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…