Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βαλένθια – Ρεάλ 73-80 (vid)

Βαλένθια – Ρεάλ 73-80 (vid)

Μούσα, Ρεάλ – Βαλένθια

Η Ρεάλ πήρε το ισπανικό ντέρμπι.

Πάντα οι αγώνες ανάμεσα σε δύο ομάδες της ίδιας χώρας, όποιες κι αν είναι αυτές, όποια κι αν είναι η χώρα, έχουν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Η Ρεάλ επικράτησε εκτός έδρας της Βαλένθια με 73-80, κυρίως χάρη στη φοβερή βραδιά, που βρέθηκε ο Μούσα.

Ο Τσους Ματέο πρέπει να ανάψει μια… λαμπάδα στο μπόι του, καθώς ο Μούσα σε 28.15’’ συμμετοχής είχε 28 πόντους (10/13 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/2 βολές), 6 (2-4 ριμπάουντ), 2 ασίστ και 2 κλεψίματα για 2 λάθη. Το σύστημα αξιολόγησης για τον παίκτη της Ρεάλ έφτασε στο 32 κι ενδεχομένως να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Ο Βαν Ρόσομ κι ο Ντούμπλιεβιτς ήταν οι καλύτεροι της Βαλένθια, που πάλεψε όσο μπορούσε, παρότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν πίσω στο σκορ, ακόμα και με διψήφιες διαφορές. Ποτέ, όμως, η Ρεάλ δεν ένιωσε την άνεση του νικητή, έπρεπε να το ελέγξει μέχρι το τέλος.

Σε πολύ καλή βραδιά κι ο Ντεκ, ενώ ο Μάριο Χεζόνια είχε 2 πόντους (κι αυτούς από βολές), παίζοντας μόλις 8.17’’. Δεν το χάρηκε ο παίκτης της Ρεάλ, που τα είπε λιγάκι στον πάγκο με τον κόουτς της ομάδας, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα: 19-31, 31-41, 46-59, 73-80.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…