Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τρινκιέρι: «Στο πρώτο δεκάλεπτο χάσαμε το ματς»

Τρινκιέρι: «Στο πρώτο δεκάλεπτο χάσαμε το ματς»

Αντρέα Τρινκιέρι Μπάγερν

Στο κακό ξεκίνημα της Μπάγερν, απέδωσε την ήττα ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ήταν έξαλλος στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ήττα της Μπάγερν, κάτι που φάνηκε και από τον τρόπο που μιλούσε στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Ιταλός τεχνικός ακόμα και όταν έκανε δηλώσεις, δεν είχε ηρεμήσει, με την έντασή του να οφείλεται στα σφυρίγματα των διαιτητών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Τρινκιέρι:
«Το πρώτο δεκάλεπτο μας κόστισε τον αγώνα. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που θέλαμε, δεν δείξαμε ικανοί να ανταγωνιστούμε τους αντιπάλους μας. Επιστρέψαμε στη δεύτερη περίοδο, παλέψαμε, ήμασταν καλύτεροι στο β’ μέρος όταν μειώσαμε στους τέσσερις. Είχαμε τη μπάλα στο -4 και το μομέντουμ, αλλά κάναμε μέτριες επιλογές και υπήρξαν μέτρια σφυρίγματα. Κάναμε 24 φάουλ και ο Ολυμπιακός 16. Σούταραν 22 βολές και εμείς 13. Αυτό είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να πω στους παίκτες μου να μην κάνουν φάουλ.

Πιστεύω ότι παίξαμε στο β’ μέρος. Μπορείς πάντα να κοιτάζεις στα αρνητικά, όμως εγώ θα κοιτάξω στα πολλά καλά που κάναμε απόψε. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, είχαμε κακό ξεκίνημα που θα σκότωνε πολλές ομάδες, όμως επιστρέψαμε. Αν κοιτάξω πως διαχειριστήκαμε τον αγώνα, την προσπάθειά μας, την επιστροφή μας για να κερδίσουμε, πιστεύω ότι έγιναν πολλά καλά απόψε. Εξαρτάται πώς θέλεις να δεις την κατάσταση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…