Κεντρική Basket League Άρης Τολιόπουλος: «Ο Σπανούλης είναι το είδωλο μου από μικρός»

Τολιόπουλος: «Ο Σπανούλης είναι το είδωλο μου από μικρός»

Βασίλης Τολιόπουλος δηλώσεις ΕΣΑΚΕ

θέλει να συνεχίσει της μεγάλες εμφανίσεις ο Τολιόπουλος. 

Για το εξαιρετικό παιχνίδι με το Περιστέρι (19/11) μίλησε ο Βασίλης Τολιόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Τζάμπολ» στην ΕΡΤ, λέγοντας επίσης πως το είδωλο του από μικρός ήταν ο Σπανούλης. Τέλος, μίλησε και για την ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Ο παίκτης του Άρη σημείωσε στο ματς με το Περιστέρι, 38 πόντους (9/16 τρίποντα), και βρέθηκε ένα βήμα απ´ το να γίνει ο παίκτης της αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Τζάμπολ» στην ΕΡΤ:

«Δεν υπάρχει κάτι που νοιώθεις από την αρχή. Δεν πίστευα πως θα βάλω τόσους. Ήξερα πως είμαι ικανός να βάλω 20-25 πόντους. Βέβαια, είμαι λυπημένος που δεν μπόρεσα να συνδυάσω μια τόσο καλή εμφάνιση με μια νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση. Στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκα ρυθμό και ένοιωθα πολύ καλά. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο»

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Βασίλης είναι το είδωλο από μικρός. Τον θαύμαζα και ένιωθα δέος μπροστά του. Ήμουν χαρούμενος τέτοια εμφάνιση στο ίδιο παρκέ μαζί του. Μου είπε συγχαρητήρια και τίποτε άλλο»

Για το αν τον φορτώνει ευθύνη το δεύτερο σερί μεγάλο παιχνίδι του, είπε: «Μου δίνει κίνητρο το ότι έχω κάνει συνεχόμενα καλά παιχνίδια. Μόνο αυτό και θέλω να συνεχίσω έτσι, για να βοηθήσω την ομάδα μου να επανέλθει στις νίκες».

Για την κριτική που είχε δεχθεί: «είχα ακούσει ότι ήμουν αδύναμος, ότι δεν έπαιζα άμυνα και ότι σκεφτόμουν μόνο να σκοράρω. Ήθελα να έρθω στον Άρη, μια ομάδα που βασίζεται στην άμυνα, για να δείξω πως έχω δουλέψει και μπορώ να κάνω και τα δύο πράγματα καλά και πως μπορώ να ανέβω επίπεδο» ενώ για τη μετάβαση από τον ΠΑΟΚ στον Άρη: «Η αντιπαλότητα πάντα θα υπάρχει. Πάντα θα είναι δύσκολο να πάρει το αντίθετο μονοπάτι ένας παίκτης. Όπως έχω πει ένοιωθα οικεία».

Τέλος, για την πιθανή του κλήση στην Εθνική: «Θα ήταν κάτι που θα ήθελα αλλά έχουμε ακόμα μέχρι τον Φλεβάρη. Πρέπει να συνεχίσω έτσι. Με δύο παιχνίδια δεν αξίζω να είμαι στο παράθυρο. Θεωρώ πως θα τα καταφέρω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…