Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Το Λαύριο κάνει τη χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία του

Το Λαύριο κάνει τη χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία του

Lavrio 211122 1

Το Λαύριο Megabolt παρέμεινε χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα και με την ήττα στην οποία υποχρεώθηκε χθες στην Πάτρα βρέθηκε στο 0-6 που συνιστά τη χειρότερη εκκίνηση της ιστορίας του στην Basket League. Στην παρθενική σεζόν του στην κατηγορία, το 2015-16, είχε αρχίσει την προσπάθεια του με πέντε ήττες αλλά σημείωσε την πρώτη νίκη του στην 6η αγωνιστική, κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings (69-67).

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη περιορίστηκε στους 54 πόντους που αποτελούν νέο αρνητικό ρεκόρ περιόδου, έχοντας μόλις 10 εύστοχα δίποντα (10/28) που είναι επίσης αρνητικό ρεκόρ στη σεζόν αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 11 που είχε ο Ιωνικός (11/26) στο ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Το Λαύριο Megabolt σημείωσε ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ περιόδου, εκείνο του ranking αφού περιορίστηκε στους 49 βαθμούς. Το προηγούμενο ήταν δικό του με τους 52 που είχε τόσο κόντρα στον Ολυμπιακό όσο και απέναντι στην ΑΕΚ στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν παράλληλα το αρνητικό ρεκόρ πόντων από επιθετικά ριμπάουντ αφού έμειναν στους δύο, επίδοση την οποία σημείωσαν ακόμη ο Ολυμπιακός στην 1η, ο Κολοσσός H Hotels στη 2η και ο Ιωνικός στην 3η αγωνιστική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …