Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Τελικά ποιος Λόρτος τιμωρήθηκε (vid);

Τελικά ποιος Λόρτος τιμωρήθηκε (vid);

Λόρτος και Λιόλιος

Κάποιος Λόρτος τιμωρήθηκε. Γύρευε ποιος…

Αποφεύγω, για να είμαι Δίκαιος, να κάνω συνειρμούς. Από την άλλη, ως έμπειρος Αριστείδης, δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Κάπου αυτά τα δύο παίζουν μπουνιές μεταξύ τους και ψάχνω να βρω ποιος είναι τελικά ο Λόρτος, που έπρεπε να τιμωρηθεί. Σας μπέρδεψα; Πάμε να τα ξεδιαλύνουμε.

Ο αγώνας, από τον οποίο αντλήσαμε το βίντεο, είναι Ελευθερούπολη Vs Κόροιβος, της τελευταίας αγωνιστικής της Elite League. Διαιτητές οι Λόρτος – Κοϊμτζόγλου – Δέλλας. Τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές γι’ αυτήν τη φάση.

Το Νο6 της Ελευθερούπολης (Γράβας) παίζει αντιαθλητικά στο Νο3 του Κοροίβου (Λιούις). Ο τελευταίος σηκώνεται και τον σπρώχνει από πίσω. Οι διαιτητές δίνουν απλό φάουλ (αντί για αντιαθλητικό) στον Γράβα κι αντιαθλητικό (αντί για αποβολή) στον Λιούις, με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Επίσης στην τελευταία αγωνιστική, στην Basket League, είχαμε τον αγώνα ΑΕΚ – Ιωνικός. Έμεναν 34.6’’ για το τέλος και Παπαδάκης – Χάμιλτον βρέθηκαν μαλλιοκούβαρα. Αντί να αποβληθούν χρεώθηκαν με αντιαθλητικά φάουλ (ένα ο πρώτος, δύο ο δεύτερος). Είναι η φάση, που ο Μαγκλογιάννης υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα.

Καμία αποβολή από το διαιτητικό τρίο (Κάρδαρης – Μαγκλογιάννης – Αγραφιώτης) και καμία τιμωρία. Σημειώστε πως οι διαιτητές στην πρώτη περίπτωση δεν είχαν τη βοήθεια του instant replay, ενώ στα Άνω Λιόσια την είχαν.

Ο Λόρτος έλαβε το μήνυμα

Όταν την ίδια χρονική στιγμή, οι μεν τιμωρούνται (σωστά θα πω εγώ) κι οι δε όχι, αρχίζω και κάνω παράξενες σκέψεις. Μου ήρθε στο μυαλό ότι ο πατέρας Λόρτος (ο Σάββας) στήριξε την υποψηφιότητα του Κλεάνθη Γάλλου, για τη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΕΚΑΣΘ, μετά την παραίτηση του Αντώνη Μαυρογέννη.

Οι… κακές γλώσσες από τη Θεσσαλονίκη λένε ότι ο Μαυρογέννης ήθελε τον Θεοδώρου στην ΚΕΔ, ο Λόρτος τον Κασαπίδη και πέρασε του προέδρου, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Μαυρογέννης. Ο Γάλλος είναι κύριος με το «Κ» κεφαλαίο, αλλά για κάποιον λόγο ο Λιόλιος δεν τον ήθελε. Η ψηφοφορία παρά τη θέληση του προέδρου της ΕΟΚ ανέδειξε (έστω κι οριακά) τον Γάλλο, τον οποίο στήριξε ο Λόρτος.

Επιμένω να μην θέλω να κάνω συνειρμούς, αλλά -όπως κι εσείς- έχει μάτια και βλέπει ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…