Κεντρική Γυναίκες Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό – Τι ισχύει στη συνέχεια

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό – Τι ισχύει στη συνέχεια

Παναθηναϊκό

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό στο Eurocup.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό στις παίκτριες και σίγουρα ειδική μνεία στην Ελένη Καπογιάννη, που παρουσίασε στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς του Eurocup την ομάδα όπως πρέπει, διαβασμένη και έτοιμη για το επόμενο σημαντικό βήμα.

Ποιο είναι αυτό; Να τερματίσει αήττητος στον όμιλο και να περάσει στην επόμενη φάση. Ο λόγος;
Εκτός από το γόητρο, να μαζέψει όσους περισσότερους πόντους μπορεί, ώστε να τερματίσει το δυνατόν ψηλότερα στην ειδική βαθμολογία, την οποία καταρτίζει η FIBA και στην οποία λαμβάνονται υπόψιν πολλά διαφορετικά στοιχεία, κυρίως βέβαια οι νίκες.

Στην επόμενη φάση οι αγώνες είναι νοκ άουτ και τα ζευγάρια θα δημιουργηθούν με βάση τη συγκεκριμένη βαθμολογία. Θα συμμετάσχουν 32 ομάδες, οι οποίες θα προκριθούν κι όσο πιο ψηλά καταταχθεί κάποια, εκτός από το πλεονέκτημα έδρας που θα αποκτήσει, θα βρει στο ζευγάρωμα και αναλογικά τον πιο αδύνατο αντίπαλο (1-32, 2-31, κλπ). Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον Παναθηναϊκό

Διευκρινίζεται πως δεν γίνεται ξανά κλήρωση μέχρι τον τελικό. Είναι ήδη γνωστό το πώς προχωράνε οι ομάδες, από ποιο ζευγάρι προκύπτει ο επόμενος αντίπαλος στη φάση των «16», τα προημιτελικά, τα ημιτελικά.
Φέτος, θυμίζουμε, καταργήθηκε η ενδιάμεση φάση των «8», που μπέρδευε τον κόσμο και από τις «16» πάμε κανονικά στα προημιτελικά.

Η ψυχολογία είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού, όποτε και βάσει της εικόνας του, το αήττητο είναι στις δυνατότητες του, αφού έχει τρία ματς στο ΟΑΚΑ, με τον κόσμο κοντά του και τελειώνει στο Βελιγράδι με τον όχι πολύ δυνατό Ερυθρό Αστέρα.

Μπράβο σε όλες και όλους στην ομάδα

Ειδικά ο ερχομός των διεθνών Σωτηρίου, Παυλοπούλου και η παρουσία της Λολίτας Λύμουρα στο καινούριο της πόστο, σηματοδοτούν κάτι νέο για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού και γεμίζει ελπίδες για ευχάριστη συνέχεια!

Παναθηναϊκό

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…