Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σπανού: «Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας»

Σπανού: «Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας»

Εθνική γυναικών Σπανού - Φασούλα

Χαρούμενη για τη νέα νίκη τις Εθνικής η Άρτεμις Σπανού.

Η Εθνική γυναικών κέρδισε τη Μεγάλη Βρετανία και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση. Η Άρτεμις Σπανού, σχολίασε την αναμέτρηση στο κλειστό της Ρόδου, και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο πλάι της Εθνικής.

Οι δηλώσεις της Άρτεμις Σπανού:

«Από την αρχή ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε όμως ότι θα παίζαμε στην έδρα μας και θα είχαμε τον κόσμο μαζί μας. Στο ξεκίνημα του αγώνα δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε, αρχικά οδηγήσαμε στο σκορ και μετά βρεθήκαμε πίσω. Καταφέραμε να παλέψουμε, να βάλουμε μεγάλα σουτ και να πάρουμε ξανά το προβάδισμα. Στο τέλος εκεί που κρίνονταν το παιχνίδι και έπρεπε να είμαστε σοβαρές και συγκεντρωμένες για να πάρουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για μας»

Για τον κόσμο: «Ακούγαμε τον κόσμο που μας ενθάρρυνε και μας υποστήριζε. Καταλάβαμε μάλιστα ότι όταν πέσαμε λίγο με τις φωνές του μας ανέβασε. Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας, τον χρειαζόμαστε και είναι ένα τεράστιο αβαντάζ να παίζεις στην έδρα σου. Μας βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε».

«Πλέον είμαστε πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση. Έχουμε ένα ακόμη παράθυρο, άλλα δύο παιχνίδια με Πορτογαλία και Εσθονία, να πάρουμε τις νίκες και να είμαστε στην τελική φάση. Αυτές οι νίκες που κάναμε εδώ στην Ρόδο ήταν πολύ σημαντικές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…