Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σούμποτιτς: «Δεν είναι ακόμα ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Σούμποτιτς: «Δεν είναι ακόμα ομάδα ο Παναθηναϊκός»

subotic jpg

Λείπει ο Μάνος Παπαδόπουλος από τον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο «Πίξι».

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Λευτέρης Σούμποτιτς, μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα, τη Euroleague και την πορεία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά. Ο «Πίξι» δήλωσε πως η απουσία του Μάνου Παπαδόπουλου είναι αισθητή για τους «πράσινους», ενώ για τον Ολυμπιακό είπε πως πρέπει να βρει λύσεις. Τέλος τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι φαβορί για το Φάιναλ Φορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούμποτιτς:

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη. Έναν Έλληνα ηγέτη. Ούτε πέρυσι υπήρχε και εδώ και χρόνια. Ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να βρει έναν τέτοιο παίκτη όπως τον Αλβέρτη, τον Σπανούλη, τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή ή τον Φώτση. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα ομάδα. Του λείπει πάρα πολύ ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας άνθρωπος που μπορούσε να διευθύνει πολλά πράγματα. Ένας ηγέτης σε διοικητικό επίπεδο. Μία ομάδα δεν είναι μόνο οι παίκτες και οι προπονητές. Είναι και οι παράγοντες. Μία ομάδα είναι παντού. Ο Ολυμπιακός το έχει αυτό».

Για τον Ολυμπιακό: ««Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει λύσεις για το λόγο που χάνονται τόσο εύκολα οι υπέρ του διαφορές. Ο Βεζένκοφ έβαλε 17 πόντους στο πρώτο μέρος και κανέναν στο δεύτερο, φάνηκε η κούραση. Ο Ολυμπιακός είναι αμυντική ομάδα, δεν έπρεπε να μπει στο ρυθμό της Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για το Φάιναλ Φορ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…