Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σαρικόπουλος: «Ήρθα σε μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ…»

Σαρικόπουλος: «Ήρθα σε μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ…»

sarikopoulos e1668287686729

Στον ΠΑΟΚ έπειτα από δυόμισι χρόνια επέστρεψε ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος πραγματοποίησε ήδη δύο προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ, την οποία γνωρίζει πολύ καλά, αλλά όπως δήλωσε θεωρεί ότι πρόκειται για κάτι νέο, αλλά και για μία μεγάλη πρόκληση ταυτόχρονα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαρικόπουλος:

«Είναι πολλά τα νέα πρόσωπα. Άλλη διοίκηση, άλλος προπονητής, με εξαίρεση τον Μαργαρίτη, εντελώς διαφορετικοί παίκτες. Είναι κάτι νέο για μένα και είναι μία πρόκληση η συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ», σχολίασε ο έμπειρος σέντερ, λίγο πριν ξεκινήσει την τρίτη του προπόνηση με την ομάδα και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει για φέτος. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει σε όλα τα φετινά ματς ότι είναι μία ομάδα που δεν παρατά κανένα παιχνίδι. Παλεύει σε κάθε κατοχή, έχει την ταυτότητα του προπονητή και βγάζει πολλή ενέργεια στο γήπεδο. Πρόκειται για νεανικό σύνολο και σίγουρα, με την εμπειρία μου και πάντα σε συνεργασία με όλα τα παιδιά, πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω ώστε ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, με τα διπλά παιχνίδια και τις τρεις διοργανώσεις που έχει η ομάδα. Το δύσκολο και πολύ σημαντικό ταυτόχρονα είναι να υπάρχει σταθερότητα και διάρκεια κι αυτό θα είναι το κλειδί για την πορεία μας».

Ολοκληρώνοντας το σημερινό τους πρόγραμμα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, θα ξεκουραστούν το επόμενο διήμερο και θα μπουν ξανά στο PAOK Sports Arena τη Δευτέρα. Τότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας ο Χρήστος Σαλούστρος, ενώ αναμένεται να δοκιμάσει και ο Jalen Riley.

Ο Yannick Franke αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τετάρτη (16/11), αφού πρώτα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ολλανδίας, που αντιμετωπίζει απόψε την Ουκρανία και την ερχόμενη Δευτέρα την Ισπανία σε εκτός έδρας αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…