Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρεάλ – Αναντολού Εφές 94-85 (vid)

Ρεάλ – Αναντολού Εφές 94-85 (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης μεγάλη νίκη επί Αναντολού Εφές

Η Ρεάλ με σπασμένα τα φρένα επικράτησε της Eφές στο ντέρμπι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα κι από το πρώτο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις της. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενέργεια, προσοχή και στις δύο πλευρές του παρκέ κι είχαν συνεχώς το πάνω χέρι στο σκορ. Η διαφορά συνεχώς αυξανόταν, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται, με τη «βασίλισσα» να προηγείται με +7 (26-19).

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Τσους Ματέο βρέθηκαν σε εξαιρετική επιθετική βραδιά και σκόραραν συνολικά 54 πόντους στο ημίχρονο, με την Αναντολού Εφές να μην μπορεί να τους περιορίσει, αλλά ούτε και να τους ακολουθήσει στην επίθεση. Απέναντι στη Ρεάλ οι Τούρκοι περιορίστηκαν στους 43 πόντους. Όχι λίγοι για ημίχρονο, αλλά κουβάλησαν ένα χάντικαπ 11 πόντων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Εφές ανέβασε την ένταση στην άμυνα της και κατόρθωσε να περιορίσει επιθετικά τη Ρεάλ, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και τα επίπεδα αποτελεσματικότητας της. Αυτός ο συνδυασμός είχε ως αποτέλεσμα να μειώσει στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου σε 69-65. Είχαμε και πάλι… παιχνίδι.

Με την έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου η Ρεάλ με ένα γρήγορο σερί «έχτισε» διαφορά 10 πόντων (81-71), την οποία και συντηρούσε, με τις όποιες αυξομειώσεις. Η Εφές όσο και να προσπάθησε δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά με τους Μαδριλένους να παίρνουν σημαντική (από κάθε οπτική γωνία) νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 54-43, 69-65, 94-85.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Θοδωρής Αναστασούδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…