Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ράντονιτς: «Ο Ζέλικο είναι καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Ράντονιτς: «Ο Ζέλικο είναι καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Ράντονιτς

Έπλεξε το εγκώμιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού επί της Παρτιζάν, αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέροντας τον ως τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. 

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

Για το ματς: «Η Παρτίζαν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο τελευταίο ματς που κέρδισαν έπαιξαν καλά. Εμείς χάσαμε κάποια παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε με περισσότερη και καλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα. Να έχουμε ενέργεια και καλύτερη τρανζίσιον άμυνα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας στο Τελ Αβίβ. Επίσης και στην άμυνα man to man πρέπει να κάνουμε καλά box out και να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στην επίθεση να διαβάσουμε το παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι καθώς είχαμε στο τελευταίο ματς 16 λάθη. Και πρέπει να τα περιορίσουμε εάν θέλουμε να κερδίσουμε ματς στην Euroleague.»

Για τα πολλά λάθη: «Έχουμε δεχθεί πολλούς πόντους από λάθη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς ώστε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα μέσα στο παρκέ. Και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι ώστε να πάρουμε και τη πρώτη νίκη στην έδρα μας».

Για τον Μπέικον: «Ναι ο Μπέικον θα παίξει κανονικά. Έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα και ελπίζω να μας δώσει αυτά που χρειαζόμαστε. Όχι μόνο αύριο αλλά και σε όλα τα παιχνίδια».

Για τις αλλαγές στην άμυνα της Παρτίζαν: «Όπως είπα, πρέπει να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Θα είναι πολύ σημαντικό».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Φέτος πρόκειται για μια νέα κατάσταση. Πέρυσι ήταν διαφορετικό το κλίμα. Ο Ζέλικο είναι καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη και έχουμε καλές σχέσεις, Όμως επικεντρώνομαι στο να προετοιμάσω την ομάδα μου προκειμένου να παίξουμε ένα καλό ματς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

The ΟΑΚΑ Experience: Οι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει ξεχωριστές εκδηλώσεις στο ΟΑΚΑ ενόψει του ματς με τη Μακάμπι…